“Ουκρανιδίτιδα” !! «Miss Japan» μια Ουκρανή !! Εξέλειπαν οι όμορφες Ιαπωνίδες ;

Female
Τυχαία απεικόνιση από εδώ

σ.σ. : Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν στην Άπω Ιωνία !! Λες και εξέλειπαν οι όμορφες Ιαπωνίδες !! Ακόμα και ο πολιτισμός του κάλλους έπαθε “ουκρανιδίτιδα” , προσβάλλοντας το ιαπωνικό γυναικείο φύλο !!

Τους έκανε και τη χάρη να μη δεχθεί τον τίτλο, όχι γιατί δεν τον ήθελε, αλλά διότι αποκαλύφθηκε ότι είναι ερωμένη ενός παντρεμένου Ιάπωνα, γιατρού στο επάγγελμα !! Και πως αντέδρασε η Ένωση Καλλιτεχνών Μις Ιαπωνία; “ο τίτλος θα παραμείνει κενός μέχρι το τέλος του έτους” !! 

Μια Ουκρανή μπορεί, αλλά η ερωμένη ενός γιατρού όχι: Η “Μις Ιαπωνία” αρνήθηκε τον τίτλο

Carolina Schiino. Φωτογραφία: κοινωνικά δίκτυα

Η νικήτρια του εθνικού διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Japan», ουκρανικής καταγωγής Carolina Shiino, αρνήθηκε τον τίτλο που είχε κερδίσει. Αυτό ανέφερε το Kyodo news.

Ο λόγος της άρνησής της, σημειώνει το δημοσίευμα, φέρεται να ήταν ένα ρεπορτάζ σε ένα από τα ιαπωνικά έντυπα, το οποίο μιλά για τη σχέση της κοπέλας με έναν παντρεμένο άνδρα με επιρροή, ο οποίος είναι επίσης γιατρός.

Στην επίσημη πύλη, η Ένωση Καλλιτεχνών Μις Ιαπωνία ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι είχε αποδεχθεί τη δήλωση της νικήτριας να αποποιηθεί τον τίτλο και «εξετάζει σοβαρά την ευθύνη για την πρόκληση μιας σειράς ταραχών».

Ο Σύλλογος ζήτησε επίσης συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους και πρόσθεσε ότι ο τίτλος θα παραμείνει κενός μέχρι το τέλος του έτους.

Σε συνέντευξή της στο δημοσίευμα, η ίδια η βασίλισσα της ομορφιάς, που απαρνήθηκε τον τίτλο, είπε ότι χαιρετίζει τη συζήτηση για τη νίκη της και σέβεται τους ανθρώπους που της αντιτίθενται με το σκεπτικό ότι δεν ταιριάζει στην εικόνα της Μις Ιαπωνία.

Αρχικά, οι διοργανωτές του διαγωνισμού στήριξαν τη νικήτρια αφού μίλησε για την άρνηση της σχέσης με έναν άντρα αφού έμαθε ότι ήταν παντρεμένος. Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε ότι συνέχισε να συναντιέται μαζί του, έχοντας ήδη πληροφορίες για την οικογενειακή του κατάσταση.

Στη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο, η Carolina Schino εξήγησε ότι δεν ήταν σε θέση να πει την αλήθεια λόγω σύγχυσης και φόβου μετά τη δημοσίευση του άρθρου.

«Λυπάμαι ειλικρινά για το τεράστιο πρόβλημα που προκάλεσα και την προδοσία όσων με στήριξαν». – αυτή πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η EADaily , στα τέλη Ιανουαρίου, για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του, ο διαγωνισμός Miss Japan κέρδισε μια πολιτογραφημένη Γιαπωνέζα – μια 26χρονη κοπέλα, της οποίας και οι δύο γονείς είναι Ουκρανοί – η Caroline Shiino .

Στην ομιλία της από τη σκηνή στους τελικούς του διαγωνισμού, η Shiino δήλωσε ότι είναι Γιαπωνέζα «και στον λόγο και στο μυαλό» και ότι κάνει αυτό που της αναλογεί για να δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία «οι άνθρωποι δεν κρίνονται από την εμφάνισή τους».

Ωστόσο, στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί χρήστες έθεσαν το θέμα της νίκης ενός μη Ιάπωνα στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ιαπωνία. Οι χρήστες δεν απέκλεισαν επίσης ότι η επιλογή του νικητή σχετίζεται με τη γεωπολιτική κατάσταση στον κόσμο.

Για πρώτη φορά το 2015, ο νικητής ενός διαγωνισμού ομορφιάς στην Ιαπωνία ήταν εκπρόσωπος δύο φυλών – η κόρη μιας Γιαπωνέζας και ένας Αφροαμερικανός. Ακόμη και τότε, συζητήθηκαν τα θέματα της νίκης ενός εκπροσώπου μικτής κούρσας στο διαγωνισμό.

………………………………………………………………………………………………….