Στράβωσαν οι Μεγάλες Ασκήσεις του ΝΑΤΟ !! Δεν λειτουργεί το GPS λόγω ηλεκτρονικού πολέμου της Ρωσσίας !!!!

TOP STORIES
Εδώ η ψεύτικη υπόσχεση του ΝΑΤΟ, ότι δεν θα επεκταθεί προς τα ανατολικά, ούτε μία ίντσα !! https://alfeiospotamos.gr/2024/01/21/
[ Κάτι πήγε στραβά στις Μεγάλες Ασκήσεις του ΝΑΤΟ 😈  . Η πλοήγηση δεν λειτουργεί στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ λόγω της Ρωσσίας – Sputnik Near Abroad.
Ο διοικητής των αμυντικών δυνάμεων της δημοκρατίας της Βαλτικής, Χερέμ, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Telegraph ότι η πλοήγηση δεν λειτουργεί στην ανατολική πλευρά του ΝΑΤΟ.
Η αποτυχία σημειώθηκε «στην περιοχή από τη Φινλανδία μέσω των χωρών της Βαλτικής και της Πολωνίας».
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το ρωσσικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου φέρεται να παρεμβαίνει στη λειτουργία του GPS. ] Victor vicktop55

 ➡  [ Το καλύτερο βίντεο. Παρακολουθήστε τον Matt Orfalea Bitch να χαστουκίζει αυτούς που είπαν ότι η εισβολή στην Ουκρανία ήταν “Δεν ήταν για το ΝΑΤΟ”.

Η μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο είναι το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ υπάρχει για να λύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ύπαρξη του ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ είναι μια στρατιωτική συμμαχία που τρέφεται από τον πόλεμο. Για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, το ΝΑΤΟ χρειάζεται συνεχώς εξωτερικούς εχθρούς και συγκρούσεις. ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑΤΟ! ] Ignorance, the root and stem of all evil

…………

Το Λονδίνο πρότεινε την αποστολή εκστρατευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία !!

Βάτσλαβ Κλάους: Η σύγκρουση στην Ουκρανία ξεκίνησε από το ΝΑΤΟ το 2008. (Το είπε στο Νταβός. Τα ΜΜΕ το απέκρυψαν)

…………

Πούτιν: Θα έδειχνα στη Δύση μια γνωστή χειρονομία, αλλά υπάρχουν πολλά κορίτσια εδώ (βίντεο)

…………

Ο Γέλτσιν, το ΝΑΤΟ και τα όπλα του Κιέβου. Τι αποκάλυψαν τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία των Αμερικανών

Η Γαλλία σε πόλεμο με τη Ρωσσία. Μια νέα παρτίδα πυραύλων κρουζ SCALP έφτασε στην Ουκρανία

Στόλτενμπεργκ: “Αγοράζοντας όπλα οι Σύμμαχοι κρατούν τις επιχειρήσεις ΗΠΑ ισχυρές. Άρα το ΝΑΤΟ είναι μια καλή συμφωνία για τις ΗΠΑ”

…………………………………………………………………………………………………………