Η Toria Nuland ως “πλανόδιος πωλητής Μαϊνταν(ού)” στο Κίεβο μια νύκτα… (βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Στιγμιότυπο βίντεο
Avgerinos Thanassis [ Τα σχόλια για την Nuland και τις μοναχικές δηλώσεις της στο Kiev είναι ενός Αμερικανού πρώην αστυνομικού, που ζει πλέον μόνιμα στη Russia, επομένως έχουν διπλή και ιδιαίτερη σημασία. Η σύγκρουση Washington Moscow, και στην ουσία παλαιού και ανερχόμενου κόσμου, γιατί περί αυτού φυσικά πρόκειται, τα υπόλοιπα είναι περικοκλάδες για αφελείς και “χρήσιμους ηλίθιους”, που είτε σκοτώνονται μαζικά στα μέτωπα, είτε ετοιμάζονται σε άλλα μετόπισθεν (πχ. στα δικά μας) να θυσιαστούν για τα συμφέροντα και τις ιδεοληψίες των αρρωστημένων neocons, το πολιτικό προσωπικό των οποίων κυβερνά στην ουσία τις USA ως εκπρόσωπος του στρατιωτικού – βιομηχανικού συμπλέγματος, από την εξουσία του οποίου αγωνίζεται να απαλλαγεί ο μισός τουλάχιστον πληθυσμός της πιο διχασμένης από ποτέ Αυτοκρατορίας. Η έκβαση της μάχης αυτής θα έχει προφανώς καθοριστική σημασία για τις πολλές επόμενες δεκαετίες και εντέλει το μέλλον του πλανήτη και αυτό το κατανοούν σιγά σιγά άπαντες. Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται το λαϊκό άσμα πώς “ό,τι αρχίζει ωραία (σ.σ. με μοίρασμα κρουασάν στη γεμάτη πλήθος πλατεία #Maidan του Κιέβου από την κα Νούλαντ, μια από τις πιο φιλότουρκες διπλωμάτες των USA, που θα μείνει στην ιστορία μάλλον για το “fuck Europe” στην υποκλαπείσα τηλεφωνική της συνομιλία με τον άλλοτε πρέσβη – ανθύπατο στη χώρα μας Πάγιατ), τελειώνει με πόνο”, όπως φαίνεται πως εξελίσσεται για όλο και περισσότερους εντός και εκτός Ουκρανίας άλλη μια απόπειρα να νικηθεί η Russia από τη Δύση, με το αίμα και τα κορμιά των δύστυχων Ουκρανών… Μια μέρα πολλοί από εμάς θα αναγκαστούν να ντραπούν πολύ, μαζί με πολλούς άλλους Ευρωπαίους, υποτελείς και υποτακτικούς των πιο ακραίων φιλοπόλεμων “γερακιών” των ΗΠΑ, που μεθόδευσαν επί δεκαετίες τα αδιέξοδα, τα οποία οδήγησαν στους σημερινούς πολέμους κι αυτή θα είναι βέβαια η ευτυχέστερη κατάληξη: γιατί για να ντραπεί κανείς σημαίνει ότι όλο και κάποιοι θα έχουν μείνει ζωντανοί… ]

……

Chebureki Man [ Μια δεκαετία αργότερα, η μαία του Μαϊντάν, μια ταπεινωμένη και νικημένη Νούλαντ, μιλάει από το Κίεβο.

Τα επιτεύγματά της:

* Η Ρωσσία είναι ισχυρότερη από ποτέ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Ο Πούτιν απολαμβάνει υψηλά ποσοστά αποδοχής και η Ρωσσία είναι πιο ενοποιημένη από ποτέ.

* Η Κριμαία εξακολουθεί να είναι Ρωσσία και η Σεβαστούπολη δεν είναι μια θριαμβευτική νέα προσθήκη στην παγκόσμια στρατιωτική αυτοκρατορία των ΗΠΑ.

* Η Nuland κυριολεκτικά f ** κέτησε την Ε.Ε. Η Ευρώπη αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τη φθηνή ρωσσική ενέργεια με την ακριβή ρωσσική ενέργεια, που ξεπλύθηκε από διάφορους μεσάζοντες. Ολόκληροι βιομηχανικοί κλάδοι έχουν καταστραφεί.

* 440.000 νεκροί Ουκρανοί. ]

Κι εδώ το καλύτερο, ίσως, σχόλιο … ➡ [ Φαίνεται ότι υποβιβάστηκε. Μοιάζει με πλανόδιο πωλητή που πουλάει κάτι που κανείς δεν θέλει ] Brathwaithe Bonespurs Quackerbush IV

……

https://twitter.com/ComteHuguenot/status/1753149652776472775/photo/1

Η Victoria Jane Nuland , γνωστή ως Toria Nuland , γεννήθηκε το 1961 από τον Sherwin B. Nuland , έναν χειρουργό που γεννήθηκε από Εβραίους μετανάστες της Ανατολικής Ευρώπης από τη Βεσσαραβία , τότε μέρος της Ρωσσίας , με το επίθετο Nudelman .

Ο Sherwin Bernard Nuland , γεννήθηκε ως Shepsel Ber Nudelman στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από γονείς μετανάστες, τον Meyer Nudelman (Εβραίος επισκευαστής ρούχων από τη Μολδαβία, 1889–1958) και την Vitsche Lutsky ( Εβραία από τη Λευκορωσσία, 1893–1941).

………………

Τελικά … ποιοί κυβερνούν τις ΗΠΑ … την Ευρώπη … τον πλανήτη ; Ο κατάλογος δεν έχει τέλος …

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ Helmut Schmidt και Bruno Kreisky !!!

Ο πολεμοχαρής ουκρανοεβραίος Πρωθυπουργός που θέλησε ειρήνη

Biden: Το Ισραήλ γεννήθηκε για την ασφάλεια των Εβραίων σε όλο τον κόσμο, και εκεί γεννήθηκα κι εγώ

Blinken: “Ήρθα στο Ισραήλ ως Εβραίος και όχι μόνο ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ…” !!

Διασκεδαστική αποκάλυψη: Ο Klaus Schwab είναι Εβραίος και μέλος της οικογένειας Rothschild.

Μολδαβία. Η Ρουμάνα Sandu και ο εβραίος Shor !! “Δύο γάϊδαροι μαλώνουν σε ξένον αχυρώνα” !!

Ένας … Στέφανος Κασσέλ… που ήταν Εβραίος Ραββίνος …

Αλλογενής Μητσοτάκης: “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” !! ΌΧΙ οι Έλληνες ΔΕΝ διεξάγουν !! Η φάρα σου διεξάγει !!

………………………………………………………………………………………………………………..