Πούτιν: Το σύστημα Patriot των ΗΠΑ κατέρριψε το ρωσσικό επιβατικό αεροπλάνο Il-76. (βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

[ Το ταξίδι σε μια μεγάλη σύγκρουση ξεκινά: Επιβεβαιώθηκε – Το αμερικανικό σύστημα Patriot κατέρριψε το ρωσσικό επιβατικό αεροπλάνο.

Οι Ουκραναζί κατέρριψαν το Il-76 ενώ γνώριζαν ότι μετέφερε 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους για ανταλλαγή !! (δείτε τη λίστα με τα ονόματα)

Το αμερικανικό σύστημα «Patriot» κατέρριψε το ρωσσικό αεροπλάνο Il-76, το οποίο μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους, δήλωσε ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είπε ότι η Ρωσσία επιμένει σε διεθνή έρευνα για το περιστατικό, ενώ τα δυτικά ΜΜΕ, όπως λέει ο Ρώσσος πρόεδρος, προσπαθούν να συγκαλύψουν την ιστορία του περιστατικού με τους κρατούμενους.

«Οι ουκρανικές αρχές απέρριψαν τη φράση ότι θα ήθελαν να διεξαγάγουν διεθνή έρευνα». Το απαιτούμε και επιμένουμε να διεξαχθεί διεθνής έρευνα. “Λέω επίσημα: στείλτε διεθνείς ειδικούς και πραγματοποιήστε αυτήν την ανάλυση, αξιολογήστε τα διαθέσιμα υλικά στοιχεία ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από το σύστημα Patriot», τόνισε ο Πούτιν σε συνάντηση με αξιόπιστους αξιωματούχους, αναφέρει το RIA Novosti. Ο Πούτιν είπε ότι δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει γιατί το Κίεβο κατέρριψε το αεροπλάνο με τους αιχμαλώτους του.

«Ρώτησες γιατί το έκαναν;» Δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω. Μπορείτε ακόμα να φανταστείτε γιατί βομβαρδίζουν ειρηνικές πόλεις. Μπορεί να υποτεθεί ότι το Κίεβο το έκανε τυχαία, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εγκληματική πράξη αμέλειας.

Η Ανακριτική Επιτροπή κίνησε ποινική δίωξη για τρομοκρατική ενέργεια. «Προφανώς, η νομική αξιολόγηση είναι επαγγελματικό τους καθήκον, ξέρουν τι κάνουν και υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για αυτό», είπε ο Ρώσσος ηγέτης.

Εκτίμησε ότι η Ουκρανία μάλλον θέλει να προκαλέσει τη Ρωσσία σε αντίποινα και αντίποινα.

«Έχει πολλούς πιθανούς στόχους: να αποσπάσει την προσοχή του πληθυσμού και των χορηγών της από την αποτυχία της λεγόμενης αντεπίθεσης, να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι και να μας προκαλέσουν σε ενέργειες επίδειξης αντιποίνων για επιθέσεις σε πολιτικούς και ειρηνικούς στόχους στο έδαφος της ίδιας της Ουκρανίας. Χρησιμοποιούμε όπλα υψηλής ακρίβειας για να στοχεύσουμε στρατιωτικές εγκαταστάσεις υποδομής και στρατιωτική βιομηχανία.

Θέλουν να μας προκαλέσουν σε αντίποινα», είπε ο Πούτιν. Παράλληλα, σημείωσε ότι η Μόσχα δεν θα σταματήσει την ανταλλαγή αιχμαλώτων, εάν η ουκρανική πλευρά δείξει ετοιμότητα.

Στη συνάντηση με Ρώσσους αξιωματούχους, ο Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσσική Ολυμπιακή Επιτροπή ROC και το Υπουργείο Αθλητισμού θα πρέπει να συμφωνήσει για τη συμμετοχή εθνικών αθλητών στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και, όπως εκτίμησε, για τις διακρίσεις σε βάρος Ρώσσων αθλητών σε διεθνή τουρνουά. ] Πηγή

…………………………………………..

[ Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας: Οι ερευνητές εντοπίζουν το οπλικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για την κατάρριψη του αεροπλάνου Il-76 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Οι δοκιμές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα θραύσματα ανήκουν στο MIM-104A SAM από τον εκτοξευτή Patriot ] MFA Russia

…………………………………………..

Ουκρανοί εκτέλεσαν Ρώσσους αιχμαλώτους πολέμου

…………………………………………………………………………………………………….