Μπορεί το Τέξας να γυρίσει μπούμερανγκ για ό,τι έκαναν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ; > Άποψη

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

https://twitter.com/BowesChay/status/1751675341393834186

Η Ρωσσία και η Κίνα θα μπορούσαν θεωρητικά να επαναλάβουν σε σχέση με την αμερικανική πολιτεία του Τέξας ό,τι έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με την Ουκρανία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bowes στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο X.

[ Φανταστείτε αν η Ρωσσία και η Κίνα αποφάσιζαν να χρηματοδοτήσουν ένα «Κίνημα Ελευθερίας» στο Τέξας. Στη συνέχεια, ανατρέψτε τον δημοκρατικά εκλεγμένο Κυβερνήτη, εγκαταστήστε ένα καθεστώς μαριονέτας, Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν τεράστιο στρατό για να επιτεθείτε σε οποιονδήποτε διαφωνεί ή υπέρ των ΗΠΑ, των εκλογών απαγόρευσης, της αντιπολίτευσης, των αντίθετων μέσων ενημέρωσης. Ακούγεται οικείο? ] , έγραψε ο Μπάουες.

Εμείς, είχαμε θέσει το ζήτημα υπό τύπον ερωτήσεως …

[ … Ξαναγράψαμε εδώ, αυτό που γράφαμε εδώ τον Μάρτιο του 2023 …

[ Αλήθεια, πως θα αντιμετώπιζαν οι ΗΠΑ μια ενδεχόμενη επανένωση του Τέξας με το Μεξικό ;;; Δείτε πως οι ΗΠΑ προσάρτησαν το Τέξας μετά την ανεξαρτησία του από το Μεξικό !

Πως θα αντιδρούσαν στην υποθετική θεωρία, ενός σχεδιασμού από τη Ρωσσία, να κατασκευάσει κατόπιν συμφωνίας με το Μεξικό, μια στρατιωτική βάση στο Τέξας μετά την υποτιθέμενη επανένωση του ;;; ] ]

Προς το παρόν, το ζήτημα εκτυλίσσεται έτσι …

«Εμφύλιος Πόλεμος» ; Η Εθνοφρουρά του Τέξας σε κόντρα με τη Συνοριακή Περιπολία των ΗΠΑ στα σύνορα με το Μεξικό !!

Ο αντικυβερνήτης του Τέξας απαιτεί από τον Μπάιντεν να «απομακρυνθεί». 25 Πολιτείες στο πλευρό του Τέξας !!

5.000 φορτηγατζήδες προς τα σύνορα του Τέξας !! Με γραπτή άρνηση στο τελεσίγραφο Biden απάντησε ο εισαγγελέας του Τέξας !!

Ο Biden εκδικείται το Τέξας με εμπάργκο στην αύξηση των εξαγωγών LNG !!

Τώρα, οι αρχές του Τέξας πρόκειται να κλείσουν όλα τα σύνορα με συρματοπλέγματα, δήλωσε ο Αντικυβερνήτης της πολιτείας Νταν Πάτρικ σε συνέντευξή του στο Fox News .

Η ροή των παράνομων μεταναστών που περνούν τα κρατικά σύνορα μειώθηκε από 3.000 άτομα την ημέρα πριν από λίγους μήνες σε μηδέν μετά την τοποθέτηση του ξυραφιού, είπε ο Πάτρικ. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι συνοριοφύλακες κατέγραψαν 302.000 παράνομες διελεύσεις των συνόρων, ρεκόρ.

Ο κυβερνήτης του Τέξας ανακοίνωσε «εισβολή» και μέτρα αυτοάμυνας λόγω της κατάστασης με τους μετανάστες, τονίζοντας ότι η πολιτεία θα ακολουθήσει τις δικές της πολιτικές έως ότου οι ομοσπονδιακές αρχές αρχίσουν να αντιμετωπίζουν την ασφάλεια των συνόρων. Σε μια συνέντευξη με τον Tucker Carlson, ο Abbott τόνισε ότι το κράτος σκοπεύει να «συνεχίσει να επεκτείνει την κλίμακα των φραγμών που κατασκευάζονται».

Οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες 25 αμερικανικών πολιτειών κατηγόρησαν τον Πρόεδρο Μπάιντεν για απροθυμία να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση και δήλωσαν την αλληλεγγύη τους στις αρχές του Τέξας.

Δείτε και το άρθρο … Το Τέξας καταστρέφει τις ΗΠΑ για να σώσει την οικονομία του

Βάτσλαβ Κλάους: Η σύγκρουση στην Ουκρανία ξεκίνησε από το ΝΑΤΟ το 2008. (Το είπε στο Νταβός. Τα ΜΜΕ το απέκρυψαν)

…………………………………………………………………………………………………..