Χωρίς αεράμυνα μένει η Ελλάς !! Ο Μητσοτάκης δίνει S-300, Tor, Osa και ZU-2-23 στην Ουκρανία για να πάρει τα F-35 … το 2031 !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Victor vicktop55 [ Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Zimovsky: «Ορθόδοξοι αδελφοί» οι Έλληνες πουλούν τα συστήματα αεράμυνας S-300, Tor, Osa και ZU-2-23 που παρέλαβαν από τη Ρωσσία στην Ουκρανία.
Αυτή ήταν η βασική προϋπόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την Ελλάδα να αγοράσει αμερικανικά F-35. ]
…………..
σ.σ. : Είπαμε … θα έβρισκαν τρόπο οι νταβατζήδες της Ουάσινγκτον να παρακάμψουν το Κογκρέσο, αφού έχουν τις ορντινάτσες της Αθήνας έτοιμες για όλα !!

Μητσοτάκης στο CNNi: Συνειδητά ζημίωσα την Ελλάδα στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία

Ρωσσία: «Η Ελλάδα έδωσε όπλα… στην Ουκρανία για να εξοντώσει τους ρωσσόφωνους…» ( Και τους Έλληνες, λέμε εμείς !! )

Θα ξεγυμνώσει ο Μητσοτάκης την αεράμυνα της Ελλάδος δωρίζοντας τους S-300 στους ΟυκραΝΑΖΙ;

Ζαχάροβα: Η Ελλάδα θα γίνει συνεργός των νεοναζί αν παραδώσει τους ρωσσικούς S-300 στην Ουκρανία !!

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ> και τα υπόλοιπα τεθωρακισμένα TOMA BMP-1 στέλνει σήμερα η Ελλάδα στην Ουκρανία

Οι Έλληνες του Σαρτανά χορεύουν (vid) κι ο Μητσοτάκης στέλνει οβίδες μπας και τους πετύχει

ΟΙ ΡΩΣΟΙ “ΕΞΑΕΡΩΣΑΝ” ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΩΫΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !! ΔΥΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ !! (βίντεο)

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Αλλογενής Μητσοτάκης: “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” !! ΌΧΙ οι Έλληνες ΔΕΝ διεξάγουν !! Η φάρα σου διεξάγει !!

………..

Και τι θα γίνει ωρέ … μπατριώτες … αν, λέμε αν, συμβεί μέσα στο 2025 αυτό που παρουσίασαν ως λαγοί οι δημοσιογράφοι στο τούρκικο κανάλι ;; Η τουρκική τηλεόραση συζητά τον μελλοντικό χάρτη επέκτασης της Τουρκίας το 2025

… θα πληρώσει ο 41% … ή αυτοί που του έδωσαν το 41 τακατό ;;

…………………………………………………………………………………………………