“Παραίτηση βόμβα” στη Λίβερπουλ: Φεύγει ο προπονητής Γιούργκεν Κλοππ

Sports ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

«Βόμβα» στην Premier League, καθώς ο Γιούργκεν Κλοππ έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, στο τέλος της σεζόν. Ο 56χρονος Γερμανός προπονητής, έκανε την ανακοίνωσή του με ένα βίντεο στα social media της Λίβερπουλ, σήμερα, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το «The Athletic», ο Γερμανός προπονητής ήρθε στη Λίβερπουλ το 2015 και έχει κατακτήσει μια Premier League, ένα Champions League, ένα FA Cup και ένα League Cup, ένα αγγλικό Super Cup, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και το παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων, με την ομάδα του Μέρσεισαϊντ.

Γιούργκεν Κλοππ: «Αγαπώ απολύτως τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο»

«Μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένα σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω – ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω», δήλωσε ο Κλοππ.

«Αγαπώ απολύτως τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, αγαπώ τα πάντα στην πόλη, αγαπώ τα πάντα στους οπαδούς μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα. Αλλά το ότι εξακολουθώ να παίρνω αυτή την απόφαση, σας δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι είναι αυτή που πρέπει να πάρω. Είναι ότι έχω, πώς να το πω, ξεμείνει από ενέργεια. Προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά είμαι απολύτως καλά τώρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Μετά από τα χρόνια που περάσαμε μαζί και μετά από όλο το χρόνο που περάσαμε μαζί και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός για σας μεγάλωσε, η αγάπη για σας μεγάλωσε και το λιγότερο που σας οφείλω είναι η αλήθεια – και αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε ο 56χρονος προπονητής της Λίβερπουλ.

ΠΗΓΗ

Εάν ο Κλοππ θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής Γερμανίας ή της Μπάγερν, πρίν ή  μετά το Μουντιάλ στηνΓερμανία, παραμένει άγνωστο….