Ο Ναζί Zelensky, ο άμεσος κληρονόμος του Hitler, ωθεί τον κόσμο προς έναν Γ’ Π.Π.

TOP STORIES

Το διάταγμα του Zelensky ωθεί τον κόσμο προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο – Morozov

Το διάταγμα του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, στα εδάφη της Ρωσσίας που κατοικούνται από Ουκρανούς ωθεί τον κόσμο προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο βουλευτής της Ενωμένης Ρωσσίας Oleg Morozov, αναφέρει το RIA Novosti .

«Αυτό είναι ένα παράδειγμα της ναζιστικής προσέγγισης τόσο στην ιστορία όσο και στην πολιτική πρακτική. Αυτό ακριβώς έκαναν οι Γερμανοί Ναζί όταν, επικαλούμενοι «ιστορικούς παράγοντες», δήλωσαν γερμανικά ολόκληρα τμήματα πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Και μετά ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Ναζί Ζελένσκι, ο άμεσος κληρονόμος του Φύρερ, ωθεί τον κόσμο προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τους ίδιους τρόπους. Αλλά στην πραγματικότητα, όλα είναι ακριβώς το αντίθετο. Με εξαίρεση τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας, όλα τα άλλα είναι ιστορικά και πνευματικά ρωσσικά. Αυτή είναι η ιστορική Ρωσσία. Και έτσι θα είναι! Δεν μπορείς να ξεγελάσεις την ιστορία!». – αυτός είπε.

Πηγή

……………….

ΑΛΦΕΙΟΣ : Προς επίρρωση των παραπάνω κι επειδή κάποιοι υπερασπίζονται τον νεοναζισμό του χιτλερίσκου Ζελένσκι … [Η Ουκρανία «εξαφάνισε» με νόμο την ελληνική γηγενή μειονότητα! ” , Την ιστορία της Ουκρανίας επιχειρεί να ξαναγράψει ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με νόμο που εισήγαγε προκειμένου να εξαφανιστούν ως… διά μαγείας τα πολλά εκατομμύρια των Ρώσσων που κατοικούν στο ουκρανικό έδαφος. Έτσι δεν χαρακτηρίζονται ως εθνική γηγενής μειονότητα ούτε οι Ρώσσοι, αλλά ούτε οι Έλληνες. Μαζί τους και οι Ούγγροι και οι Λευκορώσοι της Ουκρανίας. ] , ας καθίσουν να μάθουν Ιστορία !!

Σχετικά : Τραγέλαφος. Ο “χρυσός των Σκυθών” της Κριμαίας, στην Ουκρανία με απόφαση του Αν. Δικαστηρίου της… Ολλανδίας !! Οι Σκύθες, λένε, ότι ήταν νομαδικά φύλα που ζούσαν στις στέπες στα βόρεια της Μαύρης Θάλασσας. Ναι, αλλά οι Σκύθες θεωρούνται ο λαός καταγωγής των θρυλικών Αμαζόνων. Και η έκθεση είχε τίτλο «Κριμαία. Το χρυσό νησί της Μαύρης Θάλασσας: Έλληνες, Σκύθες, Γότθοι» .

(Η έκθεση ξεκίνησε τη διεθνή διαδρομή της σε Μουσεία της Ευρώπης, την άνοιξη του 2013, περίπου ένα χρόνο πριν από τα γεγονότα του Μαϊντάν, που οδήγησαν στην επανένωση της Κριμαϊκής Χερσονήσου με τη Ρωσσία. Βλέπετε πουθενά … “Ουκρανούς” ;; Πως να δείτε αφού δεν υπήρχε αρχαίος λαός με το όνομα “Ουκρανοί” !! Οι Ουκρανοί ήταν παλιότερα γνωστοί με ονόματα όπως Ρουθήνοι, Μικρορώσσοι και Κοζάκοι.

Ιστορικά, οι σήμερα ονομαζόμενοι Ουκρανοί χρησιμοποιούσαν τον όρο khokhol (χαχόλοι) μεταξύ τους ως μια μορφή εθνοτικού αυτοπροσδιορισμού, προκειμένου να διαχωριστούν εμφανώς από τους Ρώσσους. )

Ο Β. Πούτιν είπε: «Οι Έλληνες ο αυτόχθων πληθυσμός στην Κριμαία – Ήταν εκεί πολύ πριν από όλους μας»

………………………………………………………………………………………………..

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ: ➡ ΕΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ