Το Πακιστάν κτύπησε με πυραύλους το Ιράν!

Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το φαΐ”

Μὴ χτυπᾷς τὸν ἀδερφό σουτὸν ἀφέντη τὸν κουφό σου!

Το Πακιστάν εξαπέλυσε  πυραύλους επί ιρανικού εδάφους, βάζοντας στο στόχαστρο σύμφωνα με το Πακιστάν «κρησφύγετα αυτονομιστών». Υπάρχουν άμαχοι  πολίτες γυναίκες και παιδιά νεκροί και τραυματίες.

Από τα πλήγματα του Πακιστάν σκοτώθηκαν τουλάχιστον τρεις γυναίκες και τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση. Το πρακτορείο ειδήσεων έκανε λόγο για επίθεση «με πυραύλους και drones».

Ξεκίνησε και ο επόμενος θρησκευτικός πόλεμος (Σουνίτες- Σιίτες).

-Δὲ βαστάω! Θὰ πέσω κάπου!
-Ντράπου! Τὶς προγόνοι ντράπου!
-Ἀντραλίζομαι!… Πεινῶ!…
-Σούτ! θὰ φᾶς στὸν οὐρανό!»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters, AFP, Lifo.gr., DW, CNN.

Σχετικό θέμα ➡ “Τούρνα, τούρνα, μας έπιασε φουρτούνα”

…………………………………
Δέκα Πακιστανοί πολίτες έπεσαν θύματα πακιστανικής στρατιωτικής επίθεσης σε ιρανικό έδαφος, μετέδωσε το IRNA, επικαλούμενο τον αντικυβερνήτη της ιρανικής επαρχίας Σιστάν και Μπαλουχιστάν Αλιρέζα Μαρχαμάτι.
.
Το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν ανακοίνωσε μια σειρά επιθέσεων σε κρησφύγετα τρομοκρατών στην ιρανική επαρχία Σιστάν και Μπαλουχιστάν. Το υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε ότι στόχος της επιχείρησης ήταν τρομοκράτες πακιστανικής καταγωγής που αυτοαποκαλούνταν «σαρματσάροι» σε ακυβέρνητα εδάφη εντός του Ιράν. Ταυτόχρονα, το Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι το Πακιστάν σέβεται την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και ο μόνος σκοπός των χτυπημάτων ήταν η διασφάλιση της ασφάλειας και των εθνικών συμφερόντων του Πακιστάν. Πηγή
……………………………………………………………………………………