Μια άγνωστη «Ασθένεια Χ» … που “έρχεται” … θα συζητηθεί στο Νταβός !! Μάλιστα !! Προετοιμασίες λοιπόν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ
Αιμοληψία για ανάλυση - RIA Novosti, 1920, 14/01/2024
[ «20 φορές περισσότεροι θάνατοι». Η ανθρωπότητα προετοιμάζεται για μια νέα ασθένεια ] !!
.
σ.σ. : Τι δουλειά έχει ένα … “οικονομικό φόρουμ” να συζητάει … “ιατρικά” θέματα ;; Μήπως δεν είναι ιατρικά, αλλά ο,τιδήποτε “άλλο” ;;

Η νόσος Χ, η οποία μπορεί να είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον COVID-19, θα συζητηθεί στο Νταβός

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο θα διεξαχθεί στην ελβετική πόλη του Νταβός από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2024, σχεδιάζεται να συζητηθεί η «Νόσος Χ», η οποία μπορεί να είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με στον ιστότοπο του οργανισμού .
«Με νέες προειδοποιήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι μια άγνωστη «Ασθένεια Χ» θα μπορούσε να προκαλέσει 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, ποιες νέες προσπάθειες χρειάζονται για να προετοιμαστούν τα συστήματα υγείας για τις πολλές προκλήσεις που έρχονται;» – αναφέρει η ανακοίνωση της συνάντησης.
.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στις 11.30-12.15 τοπική ώρα (13.30-14.15 ώρα Μόσχας). Θα συμμετάσχουν ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας και άλλοι ειδικοί στον τομέα της υγείας.
.
Το 2020, ο ΠΟΥ δήλωσε ότι το πρώτο «παθογόνο Χ» θα έπρεπε δικαίως να αναγνωριστεί ως ο κορωνοϊός SARS-CoV-2, ο οποίος προκάλεσε την πανδημία COVID-19. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον ακολουθήσουν και άλλοι. Μεταξύ των παραγόντων που συμβάλλουν, οι επιστήμονες αναφέρουν τις αυξημένες περιβαλλοντικές αλλαγές και την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.
Δεδομένης της ταχέως αυξανόμενης αντίστασης των βακτηρίων στα αντιβιοτικά, είναι πιθανό η επόμενη «Ασθένεια Χ» να είναι μια βακτηριακή λοίμωξη, συμπεριλαμβανομένης μιας ήδη γνωστής.

………….

Σχετικά …

Οι συνέπειες διαφυγής ενός ιού από βιοεργαστήριο… συγκρίσιμες με πυρηνική έκρηξη !!

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

……………………………………………………………………………………………..