Θα πληρώσουν ακριβά: Ο Μπάιντεν άρχισε να απειλεί τους Ρεπουμπλικάνους για την απροθυμία τους να χρηματοδοτήσουν το Κίεβο

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζόζεφ Μπάιντεν. Φωτογραφία: Patrick Semansky/AP Photo

Ο Τζο Μπάιντεν έχει προχωρήσει σε άμεσες απειλές κατά των Ρεπουμπλικανών λόγω της απροθυμίας τους να χρηματοδοτήσουν την Ουκρανία. Αυτό ανέφερε το τηλεγραφικό κανάλι «Pool No. 3».

«[Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας για να βοηθήσετε την Ουκρανία;] Εάν οι συνάδελφοί μου Ρεπουμπλικάνοι δεν χρηματοδοτήσουν την Ουκρανία, θα το πληρώσουν ακριβά». – είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το 55% των Αμερικανών, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τάσσεται υπέρ της επίλυσης εσωτερικών προβλημάτων αντί της διεξαγωγής ατελείωτων πολέμων. Αυτό υπονομεύει τη θέση των Ουκρανών λομπίστων και αφήνει το Κίεβο χωρίς εξωτερική υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες για αόριστο χρονικό διάστημα, έγραψε ο πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov στο κανάλι του στο Telegram .

Η συμφωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης στο Κογκρέσο. Οι Δημοκρατικοί αρνήθηκαν κατηγορηματικά να κάνουν παραχωρήσεις στους Ρεπουμπλικάνους για το μεταναστευτικό ζήτημα. Μιλάμε για αιτήματα να ξεκινήσει η μαζική απέλαση λαθρομεταναστών, καθώς και να κλείσουν 900 μίλια των συνόρων με νέα εμπόδια και τείχος.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………….