ΔΠΔ. Βίντεο από τη δίκη του Ισραήλ για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Παλαιστινίων

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

UnCover Δικηγόρος της Νότιας Αφρικής στο ICJ:

«Το Ισραήλ ανέπτυξε 6.000 βόμβες την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200 φορές, έχει αναπτύξει βόμβες 2.000 λιβρών (907 κιλά) στη νότια Γάζα, τις οποίες χαρακτήρισε ασφαλείς.

«Κανείς δεν γλιτώνει. Ούτε καν νεογέννητα. ως νεκροταφείο για παιδιά».

…..

………

Ξεκίνησε η δίκη στο ΔΠΔ με κατηγορούμενο το Ισραήλ για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΗΠΑ & Αγγλία μόνοι κι έρημοι υπερασπιστές του !!

……..

Megatron [ Νετιάναχου: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα σημεία: Το Ισραήλ δεν έχει καμία πρόθεση να καταλάβει μόνιμα τη Γάζα ή να εκτοπίσει τον άμαχο πληθυσμό του. Το Ισραήλ πολεμά τους τρομοκράτες της Χαμάς, όχι τον παλαιστινιακό πληθυσμό, και το κάνουμε σε πλήρη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο».
Μέγατρον: Λέει ψέματα και χειραγωγεί. Μέχρι στιγμής, ο ισραηλινός στρατός έχει σφαγιάσει πάνω από 22.000 αμάχους, συμπεριλαμβανομένων 12.000 παιδιών, για τα οποία υπάρχουν πλήρως τεκμηριωμένα και βίντεο στοιχεία. Ο ισραηλινός στρατός στόχευσε και σκότωσε περισσότερους από 100 δημοσιογράφους με κατευθυνόμενους πυραύλους ακριβείας. Υπάρχει ξεκάθαρα πλάνα βίντεο από το Ισραήλ να ισοπεδώνει όλη τη Γάζα με εκρηκτικούς μηχανισμούς, να ισοπεδώνει κτίρια μετά από οικοδόμηση (ο Ισραηλινός Στρατός βασικά τραβούσε τους εαυτούς τους να το κάνουν). Ο ισραηλινός στρατός έχει επανειλημμένα χτυπήσει προσφυγικούς καταυλισμούς γεμάτους παιδιά με ρουκέτες υψηλής ακρίβειας και έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου που δεν έχουν δει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. ]

……………………………………………………………………………………………..