ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: Βρέθηκαν τούνελ σε εβραϊκή Συναγωγή στη Ν.Υ. !! Τουλάχιστον 10 Εβραίοι συνελήφθησαν !!

TOP STORIES ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο βίντεο
Αλλού έψαχναν για τούνελ κι αλλού τα βρήκαν !!
Dom Lucre | Breaker of Narratives [ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τουλάχιστον 10 Εβραίοι συνελήφθησαν σε σχέση με έναν παράξενο μυστικό καυγά σε υπόγεια σήραγγα στα κεντρικά γραφεία του Chabad στο Crown Heights της Νέας Υόρκης. Αυτό συνέβη αφού η Bochurim έσκισε ξύλινα πάνελ για να εμποδίσει ένα φορτηγό τσιμέντου να σφραγίσει τις πρόσφατα ανακαλυφθείσες σήραγγες. Οι σήραγγες φέρεται να σκάφτηκαν παράνομα πριν από περίπου 6 μήνες, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί η εμβληματική Συναγωγή. Αυτή η υπόθεση διερευνάται ακόμη και θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες μόλις γίνουν. ]

Censored Men [ BREAKING : Βρέθηκαν στρώματα στις σήραγγες κάτω από τη συναγωγή Chabad Lubavitch World HQ στη Νέα Υόρκη. Αυτά τα στρώματα πρέπει σίγουρα να αναλυθούν ιατροδικαστικά… ]

ℂ.ℍ [ Δείτε αυτό το νέο βίντεο από τις υπόγειες σήραγγες που ανακαλύφθηκαν κάτω από μια Συναγωγή στη Νέα Υόρκη. ]

Ερώτηση: Τι είναι ακριβώς όμως το CHABAD HOUSE; Ένα αποκαλυπτικό βίντεο του Μπάιντεν . Ψάχτε το!

….

Winnie Schola [ Πρόσοψη Εβραίων που συλλαμβάνονται που συνδέονται με τις υπόγειες σήραγγες στη Νέα Υόρκη ]

….

https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1744763209360269356

Ο Jackson Hinkle τρολάρει !!

….

LIZ CROKIN [ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ CHABAD-LUBAVITCH ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!
Παρακολουθώ την ιστορία των μυστικών τούνελ που βρέθηκαν κάτω από τα κεντρικά γραφεία Chabad-Lubavitch στο Crown Heights.
Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στην Union Street είπε στον CrownHeights.info πριν από αρκετές εβδομάδες ότι άκουγαν ύποπτους θορύβους τη νύχτα στο σπίτι τους για κάποιο χρονικό διάστημα. Καθώς ο θόρυβος συνεχιζόταν, ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης ειδοποίησε κάποιον για τους ήχους και την υποψία του.
CrownHights.info ανέφερε ότι περίπου την ίδια εποχή οι εργάτες κατασκευών βρήκαν κάτι που φαινόταν να είναι μια σήραγγα υπόγεια.
Χθες το βράδυ σημειώθηκε βανδαλισμός και χάος επειδή φέρθηκαν τσιμεντοφόρα για να γεμίσουν τις σήραγγες. Το bochurim φέρεται να άρχισε να αποσυνδέει, να πλέκει και να βανδαλίζει τα τσιμεντοφόρα.
Το NYPD κλήθηκε και ο βανδαλισμός συνεχίστηκε μέσα. Το bochurim ανέτρεψε τα τραπέζια και έσκισε τους τοίχους του κάτω ορόφου 770 αποκαλύπτοντας το κρυμμένο τούνελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και απόπειρες σπρέι πιπεριού αστυνομικών.
Ένα από τα πιο ανησυχητικά βίντεο από το περιστατικό δείχνει ότι ένα λεκιασμένο στρώμα τραβήχτηκε από την υπόγεια σήραγγα. Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία αυτού που φαίνεται να είναι ένα παιδικό καρεκλάκι που φέρεται να βρέθηκε στο τούνελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν τουλάχιστον 10 άτομα.
Περιέργως, υπάρχουν φωτογραφίες από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στη σκηνή γύρω στις 7 μ.μ. EST. Ωστόσο, το MSM ήταν ύποπτα σιωπηλό. Αυτό σηκώνει κόκκινες σημαίες — περιμένουν όλοι τα σημεία ομιλίας τους στις 4 το πρωί πριν καλύψουν αυτό;
Η σελίδα X για τα κεντρικά γραφεία του Chabad-Lubavitch δημοσίευσε μια δήλωση πριν από μια ώρα. Ωστόσο, δεν έκαναν καμία αναφορά στα τούνελ. Η δήλωση είχε ως εξής:
«Η κοινότητα Chabad-Lubavitch πονάει από τον βανδαλισμό μιας ομάδας νεαρών ταραχοποιών που κατέστρεψαν τη συναγωγή κάτω από τα κεντρικά γραφεία του Chabad στο 770 Eastern Parkway τη Δευτέρα το βράδυ. Αυτές οι αποτρόπαιες ενέργειες θα διερευνηθούν και η ιερότητα της συναγωγής θα αποκατασταθεί. Ευχαριστούμε το NYPD για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία του.»
Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το σε τι χρησίμευαν αυτές οι σήραγγες. Έχω αναφέρει εκτενώς για το πώς υπάρχουν υπόγειες σήραγγες σε όλο τον νομό που χρησιμοποιούνται για τη διακίνηση παιδιών. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. Ας ελπίσουμε ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα τούνελ σχετικά με αυτό το περιστατικό. Θα δούμε πώς θα γίνει αυτό. ]

……………………………………………………………………………………………..