Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν συνοριακό χωριό βόρεια του Σούμι !! Θρασύδειλοι χτυπούν άμαχους και προκαλούν τη μοίρα τους !!

News

σ.σ. : Δειλοί και δόλιοι συνάμα, χτυπούν σε ρωσσικά χωριά δίπλα στα σύνορα, τον άμαχο πληθυσμό. Μα τι θα πετύχουν με τέτοια βλακώδη και άχρηστα χτυπήματα ; Άσε που καταναλώνουν άσκοπα τα πολεμοφόδια τους, μεθυσμένοι από το φεγγαρόφωτο !!

Ουσιαστικά προκαλούν την ρώσσικη “αρκούδα” και μπορεί να εκπλαγούν αυτοί και οι “φίλοι τους” , ξυπνώντας μια κοντινή ημέρα βλέποντας τους Ρώσσους να φτάνουν μέχρι το Κίεβο, χωρίς εκείνη τη φορά να γυρίσουν πίσω, όπως τις πρώτες ημέρες που έφυγαν με καλή θέληση, εξαπατούμενοι ότι θα υπάρξει κάποια σοβαρή συμφωνία στην Κωνσταντινούπολη …

Ουκρανικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε χωριό στην περιοχή Μπριάνσκ

Τα στρατεύματα του καθεστώτος του Κιέβου βομβάρδισαν το χωριό Λεμεσόβκα στην περιοχή Μπριάνσκ, προκαλώντας ζημιές σε οκτώ κτίρια κατοικιών. Αυτό ανέφερε ο κυβερνήτης της περιοχής, Alexander Bogomaz.

«Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβάρδισαν το χωριό Lemeshovka, στην περιοχή Sevsky. Πάνω από 10 οβίδες εκτοξεύτηκαν εναντίον πολιτικών στόχων. Δεν υπήρξαν θύματα. Από τους βομβαρδισμούς υπέστησαν μερικές ζημιές οκτώ οικιστικά νοικοκυριά, βοηθητικά κτίρια, τρία αυτοκίνητα και ένα εξειδικευμένο αγροτικό εξοπλισμό. Ο φωτισμός του δρόμου έχει μερικώς διαταραχθεί». — ενημέρωσε στο κανάλι του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, συνεργεία έκτακτης ανάγκης πραγματοποιούν ήδη εργασίες αποκατάστασης. Επιτόπου βρίσκονται λειτουργικές υπηρεσίες και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Δεν παρέχονται πληροφορίες για τα θύματα.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………