Τελικά το είπαν δυνατά: επιπλέον άνθρωποι παρεμβαίνουν στο κλίμα !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση: www.istockphoto.com

σ.σ. : Λέγαμε σε συζητήσεις, ότι μετά τις αγελάδες, θα φτάσουν στο σημείο να κατηγορήσουν και τους ανθρώπους για την “υπερθέρμανση” , επειδή αναπνέουμε και θα επιβάλουν πρόστιμο αναπνοής και … μείωση πληθυσμού !!

Ορίστε … εμμέσως το ξεφούρνισαν, παρουσιάζοντας κατ’ αρχήν την “επιστημονική τους ανακάλυψη” !! Βέβαια, έρχονται δεύτεροι, αφού οι νεορωμαίοι Κωνσταντινουπολίτες (κακώς τους λένε Βυζαντινούς, δεν είχαν καμία σχέση με το Βυζάντιο, δείτε ➡ Βύζας και Βυζάντιο. και  ➡ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ) , μεταξύ των φόρων εναντίον των δύσμοιρων ανθρώπων, είχαν επιβάλει και … Το αερικόν (κεφαλικός φόρος επιβαλλόμενος προς απόκτηση του δικαιώματος να αναπνέουν) !!

Οι σημερινοί υβριστές της Φύσης, απλώς το προχώρησαν κατηγορώντας πρώτα τις αγελάδες επειδή … κλάνουν και τώρα τους ανθρώπους, επειδή … “εκπνέουν αέρια” ( είπαν πιο “επιστημονικά” τις κλανιές  😆 ) !! Τους προτείνουμε να τοποθετήσουν φελλό στις οπές τους, έτσι ώστε να ξεκινήσει πρώτα από αυτούς η … “μείωση” της “υπερθέρμανσης” του πλανήτη μας, αφού έτσι θα υπερθερμανθούν αυτοί και θα την απορροφήσουν !! 😆 😀 :mrgreen: 

……..

Οι άνθρωποι εκπνέουν αέρια που προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα έρευνας Βρετανών επιστημόνων, αναφέρει η The New York Post.

Στη μελέτη συμμετείχαν 104 εθελοντές. Οι ειδικοί λένε ότι το μεθάνιο και το υποξείδιο του αζώτου στον αέρα που εκπνέουν οι άνθρωποι ευθύνονται για έως και 0,1% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Δρ Nicholas Cowan από το Βρετανικό Κέντρο Οικολογίας, το οποίο ηγήθηκε της παραπάνω έρευνας, είπε ότι τα στοιχεία για τις βλαβερές συνέπειες της αναπνοής στον πλανήτη είναι ξεκάθαρα και δεν μπορούν να αγνοηθούν.

«Καλούμε να είμαστε προσεκτικοί στην υπόθεση ότι οι ανθρώπινες εκπομπές είναι αμελητέες», είπε.

«Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη απλά αναπνέοντας! Τέλος, είπαν δυνατά αυτό που προσπαθούσαν να πετύχουν εδώ και πολύ καιρό – επιπλέον άνθρωποι παρεμβαίνουν στο κλίμα. — σχόλια σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας στο κανάλι τηλεγραφήματος «Pool No. 3».

Όπως ανέφερε η EADaily , η έντονη συζήτηση στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα COP-28 στο Ντουμπάι έληξε με νίκη για τους μετριοπαθείς υποστηρικτές της καταπολέμησης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Σχεδόν 200 χώρες συμφώνησαν να μειώσουν την κατανάλωση πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα, αλλά όχι σταδιακά.

Η συζήτηση για το κείμενο της τελικής δήλωσης της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα έφτασε σε τέτοια κορύφωση που όλες οι θεματικές ημέρες στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι ακυρώθηκαν και η ίδια η τελική απόφαση εμφανίστηκε μόνο στις 13 Δεκεμβρίου.

Ως αποτέλεσμα, σχεδόν 200 χώρες συμφώνησαν να καταπολεμήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη χωρίς να εγκαταλείψουν τα ορυκτά καύσιμα. Θα μειωθεί η κατανάλωση πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα.

Πηγή

………………………………………………………………………………………………………..