Ρωσσία προς ΗΠΑ: Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα μέχρι να φύγετε από την Ουκρανία και να σταματήσετε να μας απειλείτε !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άποψη του Κρεμλίνου της Μόσχας - RIA Novosti, 1920, 01/06/2024

Ο πρώην πράκτορας της CIA Τζόνσον ανέφερε τη σκληρή απάντηση της Ρωσσίας στο αίτημα των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Η Ρωσσία απάντησε σκληρά στις προσπάθειες των ΗΠΑ να καταλήξουν σε συμφωνία για το ουκρανικό ζήτημα, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube .

“Αυτοί (οι Ηνωμένες Πολιτείες – σημείωμα του συντάκτη) προσπαθούν να καταλάβουν πώς να αναγκάσουν τη Ρωσσία να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνει. Αλλά οι Ρώσσοι απορρίπτουν τις προτάσεις τους και λένε: “Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε μαζί σου. Όλα τελείωσαν, δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μέχρι να φύγετε από την Ουκρανία και να σταματήσετε να απειλείτε τα σύνορά μας», τόνισε ο ειδικός.

Ο Τζόνσον υπενθύμισε επίσης ότι η Δύση επένδυσε δισεκατομμύρια δολάρια στο έργο της στο Κίεβο, αλλά αυτό δεν βοήθησε να επιφέρει στρατηγική ήττα στη Ρωσσία.
.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Ζελένσκι εξασθενεί. Σύμφωνα με το NBC, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συζητούν ήδη με το Κίεβο τις πιθανές συνέπειες των ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσσία, συμπεριλαμβανομένων των γενικών περιγραμμάτων του τι μπορεί να πρέπει να εγκαταλείψει η Ουκρανία για να καταλήξει σε συμφωνία.

………………………………………………………………………………………………………