Θεοαφάνεια ή η Σταυροφορία των παιδιών

ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

Οταν τα παιδιά πιστεύουν στον αμφισβητούμενης ποιότητας Θεό της Αγίας Γραφής και όχι στους γονείς τους…

Ο Νίκολαους, ένας πολύ νεαρός από την Κολωνία και αρχηγός του γερμανικού τάγματος, ισχυριζόταν ότι  ο ίδιος ο Ιησούς, σε ένα όραμα του έδωσε την εντολή να πάει στους (λεγόμενους από τους χριστιανούς, εβραίους και μουσουλμάνους πιστούς) Αγίους Τόπους. Επίσης και ο Στέφανος από την Γαλλία έλεγε ότι είχε πάρει γραπτώς εντολή από τον Ιησού. Του είχε υποσχεθεί μάλιστα, ότι στον δρόμο του δεν θα έβρισκε κανένα εμπόδιο. Ακόμα και η Μεσόγειος θα άνοιγε δρόμο για να περάσει. Οι γονείς των παιδιών απελπισμένα προσπαθούσαν να αλλάξουν γνώμη στα παιδιά αλλά αυτά βασίστηκαν στο θέλημα του Θεού…και έτσι χιλιάδες παιδιά από τη Γερμανία και τη Γαλλία ξεκίνησαν να μεταβούν στους Αγίους Τόπους.

Θεοαφάνεια

Τελικά η Μεσόγειος “δεν του έκατσε” του περίεργου θεού, δέν άνοιξε, και τα παιδάκια πέθαναν από πείνα καθώς ο Θεός της Αγίας Γραφής το Μάννα το δίνει μόνο σε εβραίους, πολλά δολοφονήθηκαν και όσα επέζησαν πουλήθηκαν σε σκλοβοπάζαρα.

Για του λόγου το αληθές …διαβάστε εδώ ή ανοίξτε σοβαρά βιβλία, αναζητήστε αξιόπιστες κρατικές βιβλιοθήκες κ.λ.π

O παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Sting έχει αφιερώσει και ένα ολόκληρο τραγούδι στα άμοιρα παιδάκια με τίτλο Children’s Crusade:Σταυροφορία των παιδιών :

σ.σ. Οι Ελληνες είχαν και έχουν το δικό τους Μάννα εξ ουρανού, ➡ το μέλι Η Μέλισσα έδινε το μέλι της μέχρι και στο θείο βρέφος. Κάθε χρόνο, στη γενέθλια ημέρα του Θεού, σύμφωνα πάντα με τη ελληνική ιερή παράδοση, την μυθολογία, οι κάτοικοι της Κρήτης έβλεπαν μια δυνατή λάμψη, μια φλόγα και την απέδιδαν στη γέννηση του παιδιού.

Υπό την αιγίδα του Διός

Όταν ωρίμασε το θείο βρέφος, δηλαδή ο Δίας αντάμειψε τις νύμφες τροφούς του με το κέρας της Αμάλθειας (ή κέρας της αφθονίας) που είναι πάντα γεμάτο από φαγητό και ποτό. Επίσης  ο Δίας τις αντάμειψε τις μέλισσες, χαρίζοντας τους ένα ωραίο, μοναδικό χρυσοχάλκινο χρώμα, που όμοιο του δεν έχουν άλλες μέλισσες και τις προίκισε με μεγάλη αντοχή και δύναμη. Στην Κρήτη σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, υπήρχε αμιγής φυλή μελισσών, ενώ πληθυσμοί από περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας εμφανίζονταν διαφοροποιημένοι σε σχέση με τους πληθυσμούς των υπολοίπων.

Μέλισσος ο Σάμιος

Προτεινόμενη βιβλιογραφία: ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Συγγραφέας: ΨΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ