Το μόνο που θέλω είναι να γράψω ιστορίες που θα φθάσουν σε’σένα, είναι το μόνο που θέλω…Voilà ΒΙΝΤΕΟ:

TOP STORIES ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ

Ορίστε ακουσέ με, μια επίξοδη τραγουδίστρια:

Η 15 χρονη τραγουδίστρια ➡  Έμμα Κοκ πάσχει από τη σπάνια γαστρική νόσο, τη γαστροπάρεση, τρέφεται με σωλήνες, γι’ αυτό δημιούργησε το δικό της ίδρυμα που ονομάζεται Gastrostars για να συγκεντρώσει χρήματα.

Οταν ο αδελφός της, ο Enzo Kuk ήταν μικρό παιδί, έπαιζε βιολί και ο André Rieu τον είχε καλέσει τότε να παίξει στην ορχήστρα του, όπως και έγινε.  Στην τελευταία μεγάλη συναυλία του André Rieu, ο André Rieu κάλεσε και την αδελφή του Enzo να τραγουδήσει. Η Εμμα είχε επίσης τραγουδήσει στην Λιμβουργία  για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για τα ανθρώπινα θύματα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ευρώπη το 2021. Και ας μην ξεχνάμε, η Εμμα πήγαινε στο σχολείο και τις Παρασκευές.

Σ.Σ: Ο Αντρέ Ριέ και η Ορχήστρα «Γιόχαν Στράους» έδωσαν έναν μαραθώνιο επτά συναυλιών στη Ρουμανία τον Ιούνιο του 2015, τις σπάνιες (μάλλον μοναδική) που έδωσε ποτέ σε υπαίθριο χώρο εκτός από συναυλίες στη γενέτειρά του Μάάστριχτ, αρχίζοντας από την Piața Constituției στο Βουκουρέστι. Περισσότεροι από 150 χορωδοί συνόδευσαν τον Ριέ στο Βουκουρέστι και τραγούδησαν μπροστά στον πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις. Το σκηνικό αναδημιούργησε έναν αρχαίο ελληνικό ναό. Ο Ριέ δήλωσε ότι εργάσθηκε δύο χρόνια μόνο για αυτό . Η έναρξη έγινε συμβολικά με έναν ταύρο (Δίας) και την αρπαγή της Ευρώπης.

https://youtu.be/rkjbybI7BLE?si=fdxZS-i3JTa5A7iL

Και σε πρόσφατο σόου σε ντουέτο με την ρωσσικής καταγωγής γερμανίδα Ελένε Φίσερ:

Διαβάστε (δείτε) επίσης σχετικά με την μουσική: