Εσχάτη προδοσία. Ο Συρίγος “λαγός” αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης, όπως είχε κάνει και ο Ερντογάν !!

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Οι εντολοδόχοι δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα !! Έβαλαν μπροστά τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελο Συρίγο, να αποκαλύψει στην ουσία τις κρυφές συνομιλίες και τα σχέδια που έχουν δρομολογήσει !!

Τι είχε πει ο Ερντογάν το 2016 ;

«…Μας απείλησαν με τις Σέβρες το 1920 και μας έπεισαν να δεχθούμε τη Λωζάνη το 1923. Κάποιοι προσπάθησαν να μας εξαπατήσουν παρουσιάζοντας τη Συνθήκη της Λωζάνης ως νίκη. Στη Λωζάνη παραχωρήσαμε τα νησιά του Αιγαίου. Όσοι έλαβαν μέρος στις συνομιλίες δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Σήμερα βιώνουμε τις επιπτώσεις αυτής της αδυναμίας. Παραδώσαμε νησιά από τα οποία μπορείς να ακουστείς απέναντι». «Aκόμη δίνουμε μάχη για το ποια θα είναι η υφαλοκρηπίδα, και ποια θα είναι τα σύνορά μας σε αέρα και γη. Ο λόγος για αυτό είναι εκείνοι που κάθισαν στο τραπέζι για αυτή την Συνθήκη…» Πηγή
.
.
Τι είπε ο Συρίγος ; “Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι παρωχημένη…” ( Προσέξτε ότι ξεροκαταπίνει αρχίζοντας να το λέει !! )

Ως συνήθως οι ξεπουλημένες ορντινάτσες έχουν έτοιμη την καραμέλα της διάψευσης και της “αναθεώρησης” , φυσικά κατόπιν εορτής κι αφού τη δηλητήριο χύθηκε μέσα στην κοινωνία κι αρχίζει να δρα με στόχο τον κατευνασμό των αντιδράσεων κι εν τέλει την δουλική αποδοχή όσων έχουν σχεδιάσει να συμβούν !!

https://alfeiospotamos.gr/2023/12/08

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΣΗΜΙΤΗ; !!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ “ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ”; !!!

………………………………………………………………………………………………………………..