Κάθε αιώνας… κι ένας πόλεμος κατά της Ρωσσίας με ίδια κατάληξη …

TOP STORIES

Spetsnaℤ 007 [ Αμφιβάλλουμε ότι θα χρειαζόταν να πάμε σε πόλεμο για να νικήσουμε τις ΗΠΑ. Ήδη νικά τον εαυτό της, μια αυτοκρατορία σε αποσύνθεση. Σαπισμένη κοινωνία. Υψηλή αύξηση στα ναρκωτικά/ψυχικά προβλήματα. Τα παιδιά δεν μπορούν να πουν το φύλο τους… Φτώχεια… Δεν έχουν καν τα στρατεύματα αρκετά δυνατά όσο τα 4 εκατομμύρια του Χίτλερ για να επιτεθούν στη Ρωσσία. ]

………

σ.σ. : Ένα δείγμα της αποδυνάμωσης της “αυτοκρατορίας” , είναι και το γεγονός ότι, μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ για την επιχείρηση “Prosperity Guardian” και την επακόλουθη ανακοίνωση για τον στρατιωτικό συνασπισμό που θα προστατεύει τα πλοία με προορισμό το Ισραήλ, ήδη η Γαλλία, τώρα η Ισπανία και η Ιταλία αποσύρονται από την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Επιχείρηση Prosperity Guardian !!

*νεώτερη είδηση : Η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Δανία αρνήθηκαν να στείλουν τα πολεμικά πλοία τους, αντίθετα θα στείλουν μερικούς αξιωματικούς του ναυτικού στο κέντρο διοίκησης των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν.

Είμαστε περίεργοι, να δούμε τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση, που ανακοίνωσε δια τυμπάνων, τη συμμετοχή πλοίου του ελληνικού πολεμικού ναυτικού !!

 

Megatron [ Μετά τη Γαλλία, τώρα η Ισπανία και η Ιταλία αποσύρονται από την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Επιχείρηση Prosperity Guardian Η επιχείρηση απέτυχε de facto και οι Χούτι συνεχίζουν να διατηρούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ. ]

…………………………………………………………………………………………….