Χάσκι Αράχωβας. Ξεφτίλα τηλεδικαστών !! Σκυλιά ξέσκισαν το σκυλί κι αυτοί σαν σκυλιά ξέσκισαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

oliver_porisma_arthro

σ.σ. : Και τώρα ;; Πως θα ξεπλυθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ;; Στο πρόσωπο του υποτιθέμενου “ανθρώπου που βασάνισε μέχρι θανάτου το σκυλί” , έβγαλαν τόση χολή κατά της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τόση λάσπη, που κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τα ζώα, θα είχε τρομοκρατηθεί απειλούμενος με χρόνια φυλακής και χιλιάδες ευρώ πρόστιμα, μόνο και μόνο γιατί έτυχε να περπατάει κοντά σε δρόμο που πέρασε το χάσκι !!

[ Στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Όλιβερ, του χάσκι από την Αράχωβα, δεν οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση «αλλά η φύση των τραυμάτων και των αλλοιώσεων παραπέμπει σε επίθεση άλλου/άλλων ζώων» καταλήγει στο πόρισμά του ο καθηγητής Κτηνιατρικής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας από την ΕΛΑΣ για την διαλεύκανση της υπόθεσης…

Όπως αναφέρει το protothema.gr, μετά τη σύνταξη της έκθεσης του πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι η έρευνα για τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα οδηγείται στο τέλος της καθώς η δικογραφία είναι πλέον έτοιμη και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Στο συμπέρασαμα ότι δεν προκύπτει ανθρώπινη παρέμβαση για τον θάνατο του Όλιβερ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καταλήξει και τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών τα οποία είχαν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να συνδράμουν στην έρευνα… ]

……….

Εδώ βλέπετε μια αποτύπωση μερικών ειδήσεων, χθεσινές 21 Δεκεμβρίου 2023 !! Τις φωτογραφήσαμε, σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2023 !! Στην αναζήτηση, ώρα 14.30 περίπου, δεν είδαμε τα μεγάλα σάϊτ και τις/τους επώνυμους τηλεδικαστές να έχουν τρέξει ασθμαίνοντες να αναφέρουν την είδηση !!

google.gr/

………………………………………………………………………………………………………….