“Ως το τέλος” !! Πούτιν: «…Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, θα προχωρήσουμε σε αυτό, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της χώρας».

News
nastravia
Avgerinos Thanassis [ Το #Kremlin στέλνει συνεχή μηνύματα ανυποχώρητης αποφασιστικότητας, με τον #Putin να επαναλαμβάνει πάντα ότι είναι ανοιχτός σε διαπραγματεύσεις για την #Ukraine, εννοώντας αποδοχή των περισσότερων και βασικών όρων του, δηλαδή συνθηκολόγηση του #Kiev, άρα και της “προστάτιδος” Δύσης, διαφορετικά η #Russia θα συνεχίσει “ως το τέλος”, δηλαδή ως τη νίκη στον “υβριδικό πόλεμο των #USA εναντίον της #Moscow στο έδαφος της #Ουκρανία|ς”… “Ως το τέλος” θα πρέπει να φαντάζεται κανείς ότι σημαίνει πως η #Russia δεν πρόκειται να σταματήσει τον πόλεμο αυτόν όσο υπάρχει ενεργό επιθετικό προγεφύρωμα εναντίον της και εναντίον του ρωσσικού και ρωσσόφωνου πληθυσμού της ΝΑ #Ukraine, που ήταν άλλωστε και το έναυσμα για την έναρξη της “θερμής σύγκρουσης” το 2014… Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφέστατα πλέον ποιος θα αντέξει περισσότερο σ’ αυτόν τον γεωπολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό, πολιτικό, ηθικο-πνευματικό και πολιτιστικό-πληροφοριακό μαραθώνιο, ποια ρήγματα δηλαδή θα αποδειχθούν πιο βαθιά και οδυνηρά, αυτά εντός του δυτικού στρατοπέδου, που μοιάζουν να μεγαλώνουν ενόψει εκλογών στις #USA ή της Ρωσσίας και των με στενή και ευρεία έννοια συμμάχων της… ]

….

Victor vicktop55 [ Κατάλαβα πού είχε τέτοια εμπιστοσύνη ο Πούτιν στη μεγάλη του συνέντευξη Τύπου και τώρα στην εκτεταμένη συνεδρίαση του ΔΣ του Υπουργείου Άμυνας. Ο Πούτιν αποφάσισε να πάει μέχρι το τέλος. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση. Αυτό θα δώσει απόλυτη εμπιστοσύνη στους Ρώσους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης ότι δεν θα εγκαταλειφθούν και ότι ο Πούτιν και η Ρωσία θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Θέλετε ακόμα να νικήσετε τη Ρωσία;
Μετά την απονομή των SMO Heroes, ο Πούτιν συναντήθηκε με τους ήρωες της Ρωσικής Ομοσπονδίας που απονεμήθηκαν τα μετάλλια Golden Star.
Αυτός είπε:
«Η Πατρίδα μας αντάμειψε με την ευκαιρία να εργαστούμε για τη χώρα και τον λαό μας. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, θα προχωρήσουμε σε αυτό, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της χώρας».
Ελπίζω να μην χρειάζεται να εξηγήσετε τι σημαίνουν αυτά τα λόγια του Πούτιν. ]

……

Ο ρωσσικός στρατός εισβάλλει στο “νέο Azovstal” στην Avdeevka !! Πούτιν: «Κάνουμε ό,τι θέλουμε»

…………………………………………………………………………………………………