Οι ναζιστικές καταβολές του Boris Pistorius που κάλεσε την Ευρώπη να ετοιμαστεί για πόλεμο κατά της Ρωσσίας !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://twitter.com/jurgen_nauditt/status/1736410503952421123
[ «Έχουμε λίγα χρόνια». Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας κάλεσε τις χώρες του ΝΑΤΟ να προετοιμαστούν για πόλεμο με τη Ρωσσία — Bild Θεωρεί αρκετά σοβαρές τις απειλές της Ρωσσικής Ομοσπονδίας κατά της Γεωργίας, της Μολδαβίας και των χωρών της Βαλτικής και ζητά προετοιμασία για πόλεμο. Η Γερμανία και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να αυξήσουν την παραγωγή όπλων για να «συναντήσουν τη Ρωσσία» — Μπόρις Πιστόριους ] … , δήλωσε μετά το γερμανικό πολεμικό συμβούλιο, όπου συμφωνήθηκε να κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Γερμανία σε περίπτωση ήττας της Ουκρανίας !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : “Ο λύκος την τρίχα αλλάζει, τη γνώμη ποτέ” … Κι επειδή έχουμε χάσει το μέτρημα, υπάρχει κάποια ιστορική περίοδος που να μη καταστρώνουν σχέδια ; “ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

Και ω! του θαύματος !! Οι Ρώσσοι επιτέλους αντιλήφθηκαν με ποιούς έχουν να κάνουν !! Πούτιν: Το 2000 θα προειδοποιούσα τον εαυτό μου να μην είναι αφελής και ευκολόπιστος απέναντι στη Δύση !!

Αλλά, ας δούμε ποιός είναι ο Μπόρις Πιστόριους … , όπως είχαμε δει και ποιά είναι η Ούρσουλα von der Leyen

Avgerinos Thanassis [ Θα μου πεις υπάρχει κάποιος, που δεν ήταν #Nazi μεταξύ των προγόνων των επιφανών πολιτικών της σημερινής #Germany; Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε. Υπάρχει; ]

……………

Holocaust In Ukraine [ Ο κ. Μπόρις Πιστόριους, ο οποίος είναι πρόθυμος να πολεμήσει εναντίον των Μοσχοβιτών, έχει μια ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία!

Ο Hans Raabe ήταν πατέρας της μητέρας του, Ursula Pistorius. Ήταν δικηγόρος και πολιτικός στη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) μετά τον πόλεμο. Εντάχθηκε στο Ναζιστικό Κόμμα το 1933 και έγινε δικαστής στο ναζιστικό δικαστικό σύστημα. Ήταν επίσης μέλος της Εθνικοσοσιαλιστικής Ένωσης Δικηγόρων και της Εθνικοσοσιαλιστικής Λαϊκής Πρόνοιας.

Ο Χανς Ράαμπε ήταν υπεύθυνος για το θάνατο ενός Εβραίου δικηγόρου ονόματι Δρ Μαξ Πλάουτ, ο οποίος συνελήφθη και βασανίστηκε από την Γκεστάπο το 1938, αφού ο Ράαμπε αρνήθηκε να του επιτρέψει την αναστολή της εκτέλεσης. Ο Raabe συμμετείχε επίσης στη σύνταξη και εφαρμογή των νόμων της Νυρεμβέργης, οι οποίοι αφαιρούσαν από τους Εβραίους τα πολιτικά δικαιώματα και την ιθαγένειά τους. Επίσης, ενέκρινε την απέλαση χιλιάδων Εβραίων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και γκέτο και τη δήμευση της περιουσίας τους.

Ο Λούντβιχ Πιστόριους ήταν έμπορος και πολιτικός στο Ελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (FDP) μετά τον πόλεμο. Εντάχθηκε στο Ναζιστικό Κόμμα το 1933 και έγινε επιχειρηματίας και τοπικός αρχηγός του κόμματος. Ήταν επίσης μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Σώματος Αυτοκινήτου και της Ένωσης Προστασίας Αεροπορίας του Ράιχ. Ο Λούντβιχ Πιστόριους εκμεταλλευόταν σκλάβους εργάτες από την Ανατολική Ευρώπη, τους οποίους έφεραν στο εργοστάσιό του στην κλωστοϋφαντουργία στο Όσναμπρικ. Τώρα ξέρεις! ]

…………

Σχετικά …

Sahra Wagenknecht: Δισεκατομμύρια θα κοστίσει η ένταξη της Ουκρανίας ενώ οι Γερμανοί δεν έχουν καύσιμα και θέρμανση

Οικονομία: Η Γερμανία με την σημερινή ηλεκτροπληξία Κατάρ-ρέει

………………………………………………………………………………………………