Οι Ε/Δ της Ουκρανίας καταρρέουν !! Ο ρωσσικός στρατός προελαύνει σε όλο το μέτωπο.

News
Στη Μαρίνκα η ρωσσική σημαία υψώνεται πάνω από μια άλλη απελευθερωμένη περιοχή

Ο ρωσσικός στρατός προχωρά σε όλο το ανατολικό μέτωπο.

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος των αποθεμάτων τους κοντά στο Μπαχμούτ (Αρτεμόφσκ) και δεν μπορούν να συνεχίσουν την αντεπίθεση . Αυτό δήλωσε ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, γράφοντας στο τηλεγραφικό κανάλι Resident.

Ο Τ.Κ αναφέρθηκε στην πηγή του στο γραφείο του προέδρου (ΟΠ). “Η πηγή μας από το OP είπε ότι ο Syrsky ανέφερε τη δύσκολη κατάσταση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Bakhmut, ξοδέψαμε το μεγαλύτερο μέρος των εφεδρειών μας και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση, ενώ ο εχθρός άρχισε να ανακτά τις χαμένες θέσεις”, ανέφερε ο Resident.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι σε ερείπια: στη Μαρίνκα η ρωσσική σημαία υψώνεται πάνω από μια άλλη απελευθερωμένη περιοχή. Οι Ρώσσοι μαχητές γιορτάζουν τον έλεγχο μιας νέας περιοχής.

Ρώσσοι μαχητές ύψωσαν μια σημαία πάνω από ένα άλλο απελευθερωμένο τμήμα της πόλης Marinka στη ΛΔΔ. Αυτό αναφέρθηκε από το τηλεγραφικό κανάλι “Στρατιωτικοί Ανταποκριτές της Ρωσικής Άνοιξης” ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΑdaily.

«Οι Ρώσσοι μαχητές γιορτάζουν τον έλεγχο μιας νέας περιοχής στα δυτικά προάστια της Μαρίνκα τοποθετώντας τη ρωσική σημαία στην οδό Poligraficheskaya. Αναφέρεται ότι μόνο μερικά κατεδαφισμένα σπίτια παραμένουν πίσω από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις». – γράφει ο ΤΚ.

Σημειώνεται ότι την 1η Δεκεμβρίου οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος των δυτικών προαστίων της πόλης.

«Σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματικούς, αυτή τη στιγμή, ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη κερδίζουν έδαφος στα κατεχόμενα και πραγματοποιούν αναγνώριση της δασικής ζώνης, καθώς και του κοντινού οικισμού Georgievka. Τα εντοπισμένα σημεία βολής των μαχητών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστρέφονται», αναφέρει ο δημοσιογράφος Ruslan Ostashko στο κανάλι του στο Telegram.