Ο Τραμπ δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία και θα φύγει από το ΝΑΤΟ – πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

News
Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος, θα αρνηθεί να βοηθήσει την Ουκρανία. Αυτό δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ σε συνέντευξή του στο MSNBC.

«Νομίζω ότι αν συμβεί αυτό, τότε όλες οι προσπάθειες για υποστήριξη της Ουκρανίας στην αντιπαράθεσή της με τη Ρωσσία τελικά θα καταρρεύσει, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάπως ένα μεγάλο μπλοκ στον πύργο Jenga. Πάρτε μας και όλα θα καταρρεύσουν». – Ο Esper αναφέρεται από το τηλεγραφικό κανάλι MediaPost.

Το επόμενο βήμα του Τραμπ μπορεί να είναι η αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών από το ΝΑΤΟ, καθώς και η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τις χώρες της συμμαχίας, που θα οδηγήσει τελικά στην κατάρρευση ολόκληρου του μπλοκ.

Όπως ανέφερε η EADaily , ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «επανασχεδιάστηκε» ένα δοκίμιο της Washington Post που ισχυρίζεται ότι θα γίνει δικτάτορας τύπου Ιούλιου Καίσαρα εάν επανεκλεγεί το 2024. Η αγγλική Daily Mail έγραψε σχετικά.

Οι Δημοκρατικοί βρίσκονται σε υστερία πανικού ενόψει των εκλογών του 2024 . Ο Ρόμπερτ Κάγκαν, σύζυγος της Βικτόρια Νούλαντ  , προέβλεψε τη νίκη του Τραμπ, τον οποίο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει, και τη μεταμόρφωση του Τραμπ σε Ιούλιο Καίσαρα, που θα κυβερνήσει την Αμερική μέχρι το θάνατό του, έγραψε σχετικά ο πολιτικός επιστήμονας Malek Dudakov στο κανάλι του στο Telegram. .

Ο Κάγκαν είναι πεπεισμένος ότι η ισχύς και η επιρροή του Τραμπ ξεπερνούν ήδη όλους τους αμερικανικούς θεσμούς, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε κρίση. Αλλιώς θα συμβεί αν κερδίσει. Ο ίδιος ο Τραμπ έχει σχεδιάσει μεταρρυθμίσεις μεγάλης κλίμακας – μια πλήρη αναμόρφωση του γραφειοκρατικού συστήματος και της εκπαίδευσης, τα οποία θέλει να θέσει υπό προσωπικό έλεγχο και να γεμίσει με τους πιστούς του.

………………………………………………………………………………………