Οι Ουκρανοί στρατιώτες είναι κουρασμένοι και ο δυτικός συνασπισμός καταρρέει – πρώην στρατηγός της Bundeswehr !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γερμανός απόστρατος στρατηγός Roland Kater. Εικονογράφηση: welt.de

“Ο συνασπισμός καταρρέει, οι στρατιώτες είναι κουρασμένοι” – πρώην στρατηγός της Bundeswehr για τις προοπτικές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Ο συνασπισμός των δυτικών χωρών που παρέχουν στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία διαλύεται συστηματικά και μεταξύ των μαχητών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο εκνευρισμός προκαλείται λόγω της έλλειψης εκ περιτροπής και συνεχών πολεμικών επιχειρήσεων. Αυτό δήλωσε ο απόστρατος Αντιστράτηγος των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων Ρόλαντ Κάτερ στο τηλεοπτικό κανάλι Welt.

Ο Kater είπε:

«(Ο δυτικός συνασπισμός) καταρρέει και, κατά τη γνώμη μου, αυτό οφείλεται όχι μόνο στην ανάγκη παροχής οικονομικής βοήθειας. Έχω την εντύπωση ότι στην Ευρώπη (η αλληλεγγύη με την Ουκρανία) επίσης σβήνει. Είτε μιλάμε για την Ουγγαρία είτε τη Σλοβακία, την Πολωνία ή την Ολλανδία με την πιθανώς νέα κυβέρνησή της υπό τον Geert Wilders ».

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό της Bundeswehr, η διάθεση στη Γερμανία γίνεται επίσης διφορούμενη. Ταυτόχρονα, όπως πρόσθεσε ο Κάτερ, η αντίσταση που παρατηρείται τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη σχετικά με την περαιτέρω βοήθεια προς την Ουκρανία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της «ακριβώς τη στιγμή που ο όγκος της δυτικής υποστήριξης καθορίζει εάν η αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων θα συνεχιστεί. την ερχόμενη άνοιξη».

Ο απόστρατος αντιστράτηγος τόνισε επίσης ότι οι περισσότεροι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη μοιράζονται «αβάσιμη αισιοδοξία» σχετικά με την κατάσταση στο ουκρανικό μέτωπο.

«Σε αυτό συνεισφέρει, μεταξύ άλλων, η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία είναι τόσο μυστική που αποκαλύπτει πληροφορίες καθημερινά και ταυτόχρονα αναφέρει συνεχώς τις επιτυχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τις οποίες δεν έχω παρατηρήσει ποτέ. σε στρατιωτικούς όρους» – σημείωσε η Κάτερ.

Η πραγματική κατάσταση, ωστόσο, είναι ριζικά διαφορετική από την εικόνα που παρουσιάζεται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, τόνισε ο πρώην αξιωματικός της Bundeswehr.

«Άκουσα από εσωτερικές πηγές ότι η κατάσταση στις τάξεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αρχίζει να θερμαίνεται», συνέχισε. «Ακούω όλο και περισσότερο ότι οι στρατιώτες έχουν κουραστεί πολύ να πολεμούν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα».

Νωρίτερα, ο ίδιος απόστρατος αντιστράτηγος των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων προέβλεψε έναν «σκληρό» χειμώνα για την Ουκρανία, καθώς η Ρωσία χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων όπλων που μπορούν να προκαλέσουν κολοσσιαία ζημιά σε κρίσιμες υποδομές.

Η EADaily προσθέτει ότι την προηγούμενη μέρα, ο επικεφαλής του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους , είπε ότι η Γερμανία δεν είναι επίσημα σύμμαχος της Ουκρανίας και επομένως δεν βρίσκεται σε κατάσταση που να την υποχρεώνει να παρέμβει σε ένοπλη σύγκρουση στο πλαίσιο οποιασδήποτε ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

……………………………

Σχετικά …

Θρήνος !! Ο Ζελένσκι ακύρωσε την εμφάνιση στη Γερουσία των ΗΠΑ !! Chris Murphy: «Είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε την Ουκρανία» !

Ο Τραμπ δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία και θα φύγει από το ΝΑΤΟ – πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ

ΝΑΤΟ: «Έρχονται Ρώσσοι» !! Πρέπει να προετοιμαστούμε για το τρομερό …

………………………………………………………………….