ΝΑΤΟ: «Έρχονται Ρώσσοι» !! Πρέπει να προετοιμαστούμε για το τρομερό …

News

«Έρχονται Ρώσσοι». Εικονογράφηση: Nikolay Dikhtyarenko / partizan74.nm.ru

ΝΑΤΟ για το διάταγμα Πούτιν Νο. 915: Πρέπει να προετοιμαστούμε για το τρομερό

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τρόμαξε ξανά τη Δύση υπογράφοντας διάταγμα για την αύξηση του μεγέθους των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή η είδηση ​​προκάλεσε δύσκολες σκέψεις στην ηγεσία του ΝΑΤΟ, αναφέρει η Pravda.Ru.

Ας θυμίσουμε ότι την 1η Δεκεμβρίου 2023, ο αρχηγός του κράτους υπέγραψε το διάταγμα Νο. 915, το οποίο αναφέρει ότι το μέγεθος του ρωσικού στρατού θα είναι 1.320.000 άτομα, δηλαδή 170 χιλιάδες περισσότεροι στρατιωτικοί από τώρα. Στη Ρωσία, αυτό δεν προκάλεσε μεγάλη δημόσια απήχηση (μετά από αναφορές ότι αυτό δεν θα απαιτούσε μερική ή γενική κινητοποίηση ή αύξηση της στρατιωτικής θητείας), αλλά στο εξωτερικό ελήφθη πολύ σοβαρά υπόψη.

Όπως σημειώνουν παρατηρητές του κινεζικού πόρου Baijiahao, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε την κυβέρνηση να διαθέσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Το ποσό θα είναι σημαντικό, αφού ο στρατός θα αυξηθεί σε βάρος των συμβασιούχων. Τώρα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ προειδοποιεί όλα τα μέλη της συμμαχίας να αποφύγουν την υποτίμηση των δυνατοτήτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για άσχημα νέα».

Στην πραγματικότητα, δεν μιλάμε καν για τον αριθμό των στρατιωτών, αλλά για το γεγονός ότι η Μόσχα μπορεί να το αντέξει οικονομικά και έχει τους οικονομικούς πόρους για να στηρίξει τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Το συμπέρασμα που προκύπτει για τη Δύση είναι λυπηρό – οι κυρώσεις απέτυχαν επίσης, η ρωσική οικονομία αποδείχθηκε εξαιρετικά ανθεκτική, χάρη στην οποία το Κρεμλίνο αισθάνεται αρκετά άνετα στην αντιπαράθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ΕΕ.

RTL: Η Ρωσσία κολυμπάει στο χρήμα !! Κερδίζει 3.700 €/second από πετρέλαιο και φυσικό αέριο !!

Οι αντίπαλοι είναι τώρα πολύ χειρότερα, έστω και μόνο επειδή οι άνθρωποι εκεί είναι συνηθισμένοι σε ένα σταθερά υψηλό βιοτικό επίπεδο και την απουσία κραδασμών. Έτσι, όλες αυτές οι θυσίες στο όνομα της Ουκρανίας τους είναι εντελώς άχρηστες και, όπως σημειώνει το ΝΑΤΟ, «πρέπει να προετοιμαστούν για κάτι δύσκολο, και ίσως και τρομερό». Η Κίνα αντέδρασε στο διάταγμα του Πούτιν με έναν εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο. Όπως γνωρίζετε, η συντριπτική πλειοψηφία των Κινέζων τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Ρώσο Πρόεδρο και τον Ρωσικό Στρατό, γράφει ο Baijiahao, προσθέτοντας ότι «ο ρωσικός στρατός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός».

Προηγουμένως, οι ειδικοί έχουν ήδη αποκαλέσει «Τέσσερα χτυπήματα του Πούτιν» που θα βοηθήσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία να πάρει το Κίεβο – να λύσει τα προβλήματα της περικύκλωσης της ουκρανικής πρωτεύουσας, να εγκαταστήσει τον έλεγχο των πυρών, να καταστείλει την αεράμυνα και επίσης να καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές, ενεργειακές και υλικοτεχνικές υποδομές.

Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες σημειώνουν επίσης ότι η Ρωσία έχει απίστευτη εμπειρία, κερδισμένη με αίμα και μάχη.

«Ο στρατός της περιλαμβάνει μονάδες χερσαίων, αεροπορικών, ναυτικών δυνάμεων, πυροβολικού, καθώς και στρατεύματα αεράμυνας, επικοινωνιών, μηχανικών και άλλων μονάδων που έχουν περάσει από το χωνευτήριο μαχών με τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και τους δυτικούς μισθοφόρους», γράφουν τα ΜΜΕ.

Πηγή

…………………….

Σχετικά …

Η Δύση ξεκινά την επιχείρηση Barbarossa-2 εναντίον της Ρωσσίας (άρθρο για τη σύναξη στο Ramstein)

……………………………………………………………………………………………