Η Ρωσσία κατέλαβε άθικτο το 1ο γερμανικό τανκ Leopard 2a4 (vid) !! Θα στηθεί σίγουρα ως τρόπαιο της νίκης κατά της Δύσης !!

TOP VIDEOS

σ.σ. : Το τρόπαιο στην αρχαιότητα, ήταν μνημείο που στηνόταν από τους νικητές στον τόπο της μάχης, συνήθως ένας σωρός από λάφυρα ή οποιοδήποτε αντικείμενο που συμβολίζει μια νίκη ή επιτυχία, πολεμική, αθλητική ή άλλου είδους.

Απίστευτο σπορ !! (vid) Με Lada Niva για κυνήγι Leopard οι Ρώσσοι !! Τους έχουν άχτι τους Γερμανούς από τον Β’ ΠΠ κι όπου βρίσκουν γερμανικά τανκς τα ξεφτιλίζουν και μαζί με αυτά ξεφτιλίζουν και τους Γερμανούς. 😀 :mrgreen:

Ρωσσία. Leopard, AMX, Bradley, BMP CV-90, κλπ. λάφυρα παρουσιάζονται στο Διεθνές Army-2023 !!

Εκτός αυτού, μη ξεχνάμε και τα μπόνους που παίρνουν όσοι Ρώσσοι καταστρέφουν ή καταλαμβάνουν τανκς, ειδικά τα γερμανικά και τα αμερικάνικα !!

Απ’ την άλλη πλευρά … Κέρδη ρεκόρ στην Ουκρανία !! (vid) Χρυσές δουλειές με Bradley, Leopard, MaxxPro, M113 και γενικά Νατοϊκά scrap !!  :mrgreen: 😀  … στην υγεία των κορόιδων της ΕΕ και των ΗΠΑ που ξεπουλιούνται στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να νικήσουν τη Ρωσσία !!!  😀 😆 

Η RF κατέλαβε το 1ο Leopard 2a4 !! Ρώσσοι στρατιώτες που ποζάρουν με το Leopard 2a4 κοντά στο Ραμποτίνο, θα εκκενωθεί σύντομα προς τα πίσω.

https://twitter.com/GeromanAT/status/1732767543712972843

………

DWN: Ζημιά στη φήμη της υπέστη η Rheinmetall (παράγει τα Leopard) λόγω της Ουκρανίας

……………………………………………………………………………………………………….