Απίστευτο !! Μια ισραηλινή μητέρα όμηρος ευχαριστεί με επιστολή τους τρομοκράτες της Χαμάς !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1729262327222976855

…………

https://twitter.com/jacksonhinklle/status/1729262327222976855

[ Μια ισραηλινή όμηρος μόλις έγραψε μια ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στη Χαμάς! Δεν είναι περίεργο που το Ισραήλ δεν αφήνει τους ομήρους του να ΜΙΛΗΣΟΥΝ!

«Στους στρατηγούς που με συνόδευσαν τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται ότι θα χωρίσουμε αύριο, αλλά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εξαιρετική ανθρωπιά που δείξατε προς την κόρη μου, την Αιμιλία.

Ήσασταν σαν γονείς για εκείνη, που την προσκαλούσατε στα δωμάτιά σας όποτε ήθελε. Αναγνωρίζει ότι αισθάνεται ότι όλοι είστε φίλοι της, όχι απλώς φίλοι, αλλά αληθινά αγαπημένοι και καλοί.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για τις πολλές ώρες που αφιερώσατε ως φροντιστές.

Σας ευχαριστώ που κάνατε υπομονή μαζί της και της λούσατε με γλυκά, φρούτα και ό,τι ήταν διαθέσιμο ακόμα κι όταν δεν ήταν.

Τα παιδιά δεν πρέπει να βρίσκονται σε αιχμαλωσία, αλλά χάρη σε εσάς και άλλους ευγενικούς ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία, η κόρη μου ένιωθε σαν βασίλισσα στη Γάζα…

Σε γενικές γραμμές, αναγνωρίζει ότι αισθάνεται σαν το κέντρο του κόσμου. Δεν έχει γνωρίσει κανέναν στο μακρύ ταξίδι μας, από την τάξη μέχρι την ηγεσία, που να μην της φερόταν με ευγένεια, στοργή και αγάπη.

Θα είμαι για πάντα αιχμάλωτη της ευγνωμοσύνης γιατί δεν έφυγε από εδώ με ένα ισόβιο ψυχολογικό τραύμα. Θα θυμάμαι την ευγενική σας συμπεριφορά, που μας δόθηκε εδώ παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζατε και τις σοβαρές απώλειες που υποστήκατε εδώ στη Γάζα. Μακάρι σε αυτόν τον κόσμο να μπορούσαμε να είμαστε πραγματικά καλοί φίλοι.

Εύχομαι σε όλους υγεία και ευημερία… Υγεία και αγάπη σε εσάς και τα παιδιά των οικογενειών σας.

Πολλά ευχαριστώ.

Danyal και Emilia” ]

………………………………………………………………………………………………..