Πάλι απειλούν με καταστροφή τη γέφυρα της Κριμαίας οι τρομοκράτες ναζί του Κιέβου !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

σ.σ. : Τρομοκρατικές δηλώσεις από στελέχη του τρομοκρατικού ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, για καταστροφή ενός πολιτικού έργου !! Αλλά μήπως δεν ήταν οι νεοναζί Ουκρανοί που ανατίναξαν ένα άλλο πολιτικό έργο, το φράγμα Kakhovka ; Διασπείροντας μάλιστα δόλια ψέματα, ότι το ανατίναξαν οι Ρώσσοι !!

Τον περασμένο Αύγουστο ο σύμβουλος επικεφαλής του γραφείου του Zelensky Podolyak ανακοίνωσε τα σχέδια της Ουκρανίας να χτυπήσει τη γέφυρα της Κριμαίας !! Είχε χαρακτηρίσει «παράνομη» την αρτηρία μεταφοράς που συνδέει τη χερσόνησο με την υπόλοιπη Ρωσία και δήλωσε τη μεγάλη στρατιωτική σημασία της διάβασης. «Τέτοιες εγκαταστάσεις πρέπει να καταστραφούν», είπε ο Podolyak ...

Θα θέλαμε να δούμε τις αντιδράσεις της ΕΕ, στην υποτιθέμενη περίπτωση εκσφενδόνισης τέτοιων απειλών για το πολιτικό έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης της Ευρώπης με την Αγγλία ή της υποθαλάσσιας ζεύξης της Ευρώπης με τις Σκανδιναβικές χώρες !! Πως θα αντιδρούσαν άραγε και τι θα έλεγαν εναντίον οποιουδήποτε απειλούσε πολιτικούς και όχι στρατιωτικούς στόχους ;;

………………….

Ο επικεφαλής της SBU Malyuk είπε ότι η γέφυρα της Κριμαίας είναι «καταδικασμένη» και θα καταστραφεί

Στο Κίεβο για άλλη μια φορά απείλησαν να καταστρέψουν τη γέφυρα της Κριμαίας. Αυτή τη φορά αυτές οι απειλές εκφράστηκαν από τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) Vasily Malyuk, αναφέρει η EAdaily , επικαλούμενη μια αντίστοιχη δήλωση στην ταινία “Crimean Bridge Encore”, η οποία κυκλοφόρησε στο YouTube από το ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι “1+1”.

Υπενθύμισε ότι η γέφυρα είχε ήδη υποστεί δύο τρομοκρατικές επιθέσεις. Συγκεκριμένα, ο Malyuk είπε πώς η SBU ανατίναξε τη γέφυρα, μεταξύ άλλων με τη βοήθεια θαλάσσιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών Sea Baby, τα οποία ελέγχονταν εξ αποστάσεως από το Κίεβο.

Ο επικεφαλής της SBU απείλησε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν «πολλές εκπλήξεις και όχι μόνο στη γέφυρα της Κριμαίας». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατασκευή θα καταστραφεί σε κάθε περίπτωση.

…….

Ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθούν οι απειλές για τη Γέφυρα της Κριμαίας από το καθεστώς του Κιέβου είναι να λυθεί το πρόβλημα της αποστρατιωτικοποίησης και της αποναζοποίησης της Ουκρανίας, δήλωσε στη δημοσίευση της Lenta.ru ο Ντμίτρι Νοβίκοφ, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας . Έτσι, σχολίασε την τελευταία απειλή του επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) Βασίλι Μαλιούκ να καταστρέψει τη Γέφυρα της Κριμαίας, όπως αναφέρει η ΕΑdaily

Ο βουλευτής τόνισε ότι καθήκον του ρωσικού κράτους είναι να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών του και υπενθύμισε ότι η γέφυρα της Κριμαίας έχει ήδη γίνει στόχος επιθέσεων.

«Φυσικά, θα απαιτηθεί περαιτέρω επαγρύπνηση από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Όταν οι άνθρωποι δεν περιφρονούν ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλειες αμάχων», – είπε ο Νοβίκοφ.

Επισήμανε ότι αυτή η πρακτική είναι απαράδεκτη και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τρομοκρατικό χαρακτήρα του σημερινού καθεστώτος του Κιέβου.

«Μας απομένει μόνο ένα πράγμα – να λύσουμε τα προβλήματα της αποστρατικοποίησης και αποναζοποίησης της Ουκρανίας και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια για τους συμπολίτες μας». – κατέληξε ο πολιτικός.

…………………………………………………………………………………………………………………