Συνελήφθη για διασπορά μίσους Αμερικανοεβραίος πρώην διπλωμάτης !! (vid)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/MiddleEastEye/status/1727537197006340546
Avgerinos Thanassis Συνελήφθη για διασπορά μίσους o (τουλάχιστον) ισλαμοφοβικός Αμερικανοεβραίος πρώην διπλωμάτης μετά την παγκόσμια δημοσιότητα της περίπτωσής του (αποκαλύφθηκε ότι εκτός από το να θεωρεί ότι 4000 νεκρά μωρά Παλαιστινίων είναι λίγα και πρέπει να εξολοθρευτούν όλα, έβριζε και Ρώσσους διπλωμάτες, ακόμη και τα σκυλιά τους στην έδρα του ΟΗΕ). Ήταν στενός συνεργάτης της Albright, της διαβόητης ΥΠΕΞ του Clinton, που θεωρούσε αναγκαία τη θυσία χιλιάδων παιδιών στο Iraq, του Obama και γενικώς όλης της αμερικανικής Αριστεράς (κατά τον σ. Κασσελάκη). ( σ.σ. : μιας και αναφέρεται το όνομα του Κασσελάκη (με 2 σσ) , ας δούμε κάτι περίεργα παιχνίδια που παίζει η ιστορία !! ➡ Ένας … Στέφανος Κασσέλ… που ήταν Εβραίος Ραββίνος … )
………………

[ Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε τον Στιούαρτ Σέλντοβιτζ, πρώην αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αφού απαθανατίστηκε σε βίντεο να αποκαλεί τρομοκράτη έναν Αιγύπτιο πλανόδιο πωλητή χαλάλ και να λέει ότι ο θάνατος 4.000 παλαιστίνιων παιδιών «δεν ήταν αρκετός».

Ο 64χρονος Σέλντοβιτς συνελήφθη με τις κατηγορίες της επιδεινούμενης παρενόχλησης, της καταδίωξης εγκλημάτων μίσους, της καταδίωξης που προκαλεί φόβο και της καταδίωξης σε χώρο εργασίας, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

«Ένας 24χρονος άνδρας θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι ένα άτομο τον πλησίασε στο χώρο εργασίας του πολλές φορές και έκανε αντιισλαμικές δηλώσεις πολλές φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες, προκαλώντας το θύμα να αισθάνεται φόβο και ενόχληση», ανέφερε η αστυνομία. Reuters.

Τρία βίντεο εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες που δείχνουν τον Σέλντοβιτς να εξαπολύει ρατσιστικές διαδηλώσεις εναντίον ενός πωλητή φορτηγών τροφίμων στη Νέα Υόρκη. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο X, ο Seldowitz απειλεί έναν πωλητή τροφίμων με απέλαση πίσω στην Αίγυπτο και πιθανά βασανιστήρια στα χέρια των διαβόητων υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας. ]

…………………………………………………………………………………………………….