Ουκρανικό Μαϊντάν 21 Νοεμβρίου 2013. Ο Αφγανός και τα δαντελένια εσώρουχα που φύτρωσαν τον μαϊντανό !

TOP STORIES

Maidan Nezalezhnosti στο Κίεβο στις 21 Νοεμβρίου 2013. Φωτογραφία: Pravda.ru/sozh.info

σ.σ. : Ένας είναι ο μαϊντανός και φύτρωσε στα αποκαΐδια της πλατείας “ανεξαρτησίας” !!

……………….

Τι συνέβη με τα σύμβολα του Μαϊντάν μετά από 10 χρόνια: Πού είναι τα εσώρουχά σας και τι γίνεται με τα μη αδέρφια σας;

Ποια είναι τα κύρια σύμβολα του Μαϊντάν, του πραξικοπήματος στην Ουκρανία που ξεκίνησε ακριβώς πριν από 10 χρόνια, στις 21 Νοεμβρίου 2013, και τι κάνουν; Αυτοί, όπως ισχυρίστηκε ο ουκρανικός Τύπος το 2015, είναι ο Αφγανός μετανάστης Mustafa Nayem, ο οποίος κάλεσε τους Ουκρανούς να διαμαρτυρηθούν. το κορίτσι Olga Znachkova, διάσημη για την αφίσα της για τα δαντελένια εσώρουχα, και την ποιήτρια Anastasia Dmitruk, η οποία ηχογράφησε το βίντεο μήνυμά της στους Ρώσους «Δεν θα είμαστε ποτέ αδέρφια». Η Pravda.Ru γράφει σχετικά .

Έτσι, ο πρώην ανταποκριτής Mustafa Nayem , ο οποίος έγραψε ένα μυστηριακό κάλεσμα να πάει στο Μαϊντάν «με ομπρέλες και καλή διάθεση», έγινε… μεγιστάνας των όπλων. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο άνδρας έλαβε τη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής της Ukroboronprom, όπου ήταν υπεύθυνος για τον έλεγχο του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος για δυτικούς επιμελητές, καθώς και για την προμήθεια όπλων για το ATO στο Donbass. Μετά από μια σειρά σκανδάλων (συμπεριλαμβανομένου του “κοσμικού” μισθού του), η θέση του Nayem μειώθηκε (δεν μπορείτε να απολύσετε έναν “ήρωα”).

Τώρα είναι αναπληρωτής υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας και επικεφαλής της κρατικής υπηρεσίας για την αποκατάσταση και ανάπτυξη της υποδομής της Ουκρανίας. Αν πιστεύετε τα δεδομένα της Ουκρανής δημοσιογράφου Diana Panchenko , πριν από λίγο καιρό ο Nayem (χωρίς διαγωνισμούς) πραγματοποίησε την αγορά δομών που θα πρέπει να προστατεύουν τις εγκαταστάσεις της Ουκρανικής υποδομής από πυραύλους των Ρωσσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το ποσό αγοράς ανήλθε σε 153.350.000.000 εθνικού νομίσματος (δηλαδή περίπου 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η ζωή ήταν λίγο πιο απλή για την blogger Anastasia Dmitruk . Η κοπέλα που ηχογράφησε βίντεο με το δικό της ποίημα «Δεν θα γίνουμε ποτέ αδέρφια… Είσαι τεράστιος, είμαστε υπέροχοι!» κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές και εκατομμύρια προβολές. Ο Dmitruk έλαβε τη θέση του κορυφαίου διευθυντή του ουκρανικού κοινωνικού δικτύου, τη διαχείριση του εθνικού διαγωνισμού πατριωτικής ποίησης, τον τίτλο “Kievite of the Year 2015”, το κυβερνητικό βραβείο “για ειδικά επιτεύγματα στην ανάπτυξη της Ουκρανίας” και τον τίτλο “Woman of την 3η χιλιετία». Στη σελίδα της αναφέρεται ότι είναι τώρα φίλη με «μαχητές στο μέτωπο» και περιέχει επίσης βίντεο υποστήριξης για το σύνταγμα «Azov» που απαγορεύτηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία και κηρύχθηκε τρομοκρατική * . Παρεμπιπτόντως, μόλις το Κίεβο δήλωσε “ATO”, ο πρώην φίλος του Dmitruk κατέφυγε στην “εχθρική Ρωσία” – όπου τώρα εργάζεται σε καλή θέση ως ειδικός τεχνητής νοημοσύνης σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες.

Η μοίρα της νεαρής κατοίκου του Κιέβου Olga Znachkova αποδείχθηκε πολύ απλά  – αυτό είναι το ίδιο κορίτσι που σχεδίασε εσώρουχα στην αφίσα και υπέγραψε «Είμαι κορίτσι! Δεν θέλω να γίνω μέλος του TS! Θέλω δαντελένια κιλοτάκια και στην ΕΕ!». Στη συνέχεια, να σας υπενθυμίσουμε, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης έπεισαν ότι οι γυναίκες (Ρώσσοι και Λευκορώσοι) στην Τελωνειακή Ένωση δεν θα έχουν πρόσβαση σε δαντελένια εσώρουχα. Αφού η φωτογραφία κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, η κοπέλα εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας για ένα θεατρικό βραβείο και για κάποιο χρονικό διάστημα εισήχθη ως σύμβουλος στο Rada. Ωστόσο, θεωρεί ότι η δημιουργικότητα είναι η κύρια δουλειά της – blogging, κριτικές θεάτρου και κινηματογράφου κ.λπ. (αν και έχει μόνο μερικές χιλιάδες συνδρομητές).

Όπως αναφέρει ο Τύπος γι ‘αυτήν, εξακολουθεί να «περπατάει στο Κίεβο, αλλά ονειρεύεται το Παρίσι, αλλάζει εραστές, βγάζει selfies και γευματίζει σε καφετέριες, γράφει ποίηση, δοκίμια και περιστασιακά συμμετέχει σε θεατρικές παραγωγές».

Διαφορετικά, τα αποτελέσματα του Μαϊντάν είναι τα εξής: Η Ουκρανία έχασε την οικονομία της, έως και το 70% του δικού της στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος. πληθυσμός (μειώθηκε από 37,6 εκατομμύρια άτομα σε 19 εκατομμύρια λόγω θανάτου στο μέτωπο, μετανάστευσης κ.λπ.). Κριμαία, Donbass, Lugansk, Zaporozhye, μέρος της περιοχής Kherson (και πιθανότατα θα χάσει τις περιοχές της Οδησσού, του Kharkov και του Nikolaev).

Όπως σημειώνουν εκπρόσωποι του Κιέβου, ελλείψει δυτικής οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας, «η Ουκρανία θα υπάρχει από 4 ημέρες έως 2 εβδομάδες».

Πηγή

………………………………………………………………………………………………