Πούτιν: «Μπορώ να βγάλω φωτογραφία μαζί σου;» (vid) και γονάτισε δίπλα στα παιδιά με καρκίνο

TOP VIDEOS ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δεν θα σε αγκαλιάσω ούτε θα σε φιλήσω, για λόγους υγιεινής – Μπορώ να βγάλω φωτογραφία μαζί σου; «Τότε θα σταθώ εδώ»: Ο Πούτιν γονάτισε στο παιδικό κέντρο καρκίνου για να τραβήξει μια φωτογραφία με τα κορίτσια ασθενείς που πρέπει να βρίσκονται σε αποστειρωμένη περιοχή.

https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1722241662804742152

………………………

Δεν γνώρισαν έναν αστέρα ή τραγουδιστή, κανέναν ηθοποιό ή διασημότητα.

Αντίθετα, συνάντησαν τον άνθρωπο που τράβηξε τη Ρωσσία από το χείλος του γκρεμού κατά τη διάρκεια της τρομερής δεκαετίας του ’90 και τους βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους. Μετέτρεψε μια οικονομία και μια χώρα που λεηλατήθηκε και συλλεγόταν ζωντανή από τη Δύση μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και εμπόδισε τους ολιγάρχες να πουλήσουν την ψυχή της Ρωσσίας για χρήματα.

Βοήθησε να χτιστεί ο ισχυρότερος, πιο καλά εκπαιδευμένος και θανατηφόρος στρατός που γνώρισε ποτέ ο κόσμος και με ένα κλάσμα του προϋπολογισμού που χρησιμοποιούν οι άλλοι και μπροστά στις μαζικές διακρίσεις από τη Δύση ένωσε τους Ρώσσους και τους βοήθησε να θυμούνται ποιοι είναι και να είναι υπερήφανος. Τώρα η Ρωσσία είναι η κορυφή του δόρατος που τερματίζει τη δυτική κυριαρχία και αντικαθίσταται από μια πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά αυτό γνώρισαν αυτά τα κοριτσάκια, γνώρισαν έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες της σύγχρονης ιστορίας, γνώρισαν τον Πούτιν.

……………………………………………………………………………………………………