Πεντάγωνο: Το Ισραήλ μας είπε για αρχηγείο της Χαμάς στο νοσοκομείο Shifa !! Εμείς δεν ξέρουμε !! (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Από την πρώτη ημέρα γράψαμε … ( Κι αν όλα αυτά που γίνονται έχουν σχέση ;; Αν δεν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ένα εσκεμμένο σχέδιο ώστε να προκληθεί η δικαιολογία για την ολοσχερή εξαφάνιση των Παλαιστινίων από τη λωρίδα της Γάζας ;; ) … Οι στρατιώτες του Ισραήλ τα λένε στο βίντεο … και επιβεβαιώνουν αυτά που λέει όλος ο πλανήτης !!

Τώρα, το Πεντάγωνο ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι η δική του εκτίμηση πληροφοριών που υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικές τοποθεσίες της Χαμάς κρύβονται κάτω από το νοσοκομείο δεν είναι τίποτα άλλο από ανακυκλωμένη ισραηλινή προπαγάνδα…

Και ρωτάμε ωρέ ορντινάτσες σκατόρατσες της γης … , εσείς που μπήκατε στην ουρά και τρέξατε στη σειρά να προσκυνήσετε στα τέσσερα ωρέ κοψομεσιασμένοι … δηλώνοντας και σκούζοντας το … “δικαίωμα στην άμυνα” … τι θα πείτε τώρα ωρέ οπισθοβαρείς γλύφτες ;; Εσείς είστε οι συναυτουργοί στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και στην ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ των Παλαιστινίων, όπως είστε και στη γενοκτονία και εθνοκάθαρση των Αρμενίων του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) , όπως ήσασταν και στη γενοκτονία και εθνοκάθαρση των Ελλήνων της Μικράς Ασίας , όπως ήσασταν συναυτουργοί και στη γενοκτονία των αυτοχθόνων “Ινδιάνων” της Αμερικής και πάει λέγοντας και των εγκλημάτων σας ουκ έσται τέλος !!

Δόλιοι γυμνοσάλιαγκες … σαπίλα του πλανήτη … αντιανθρώπινα κτήνη …

……………

Avgerinos Thanassis Μοιάζει πλέον σχεδόν ξεκάθαρο: το Ισραήλ κάνει εθνοκάθαρση της Γάζας και υποχρεώνει τον πληθυσμό να αποχωρήσει προς την Αίγυπτο, καταστρέφοντας κάθε ελπίδα σωτηρίας, όπως ήταν τα νοσοκομεία, που λειτούργησαν όχι μόνο ως κέντρα νοσηλείας, αλλά και ως καταφύγιο για χιλιάδες άστεγους αμάχους. Οι “αποδείξεις” που παρουσιάζονται για τη δήθεν λειτουργία τους ως διοικητήρια ή χώρος κράτησης ομήρων είναι τόσο έωλες, όσο και η ηθοποιός-γιατρός, που δήθεν κατήγγειλε την καταπίεση της Χαμάς. Οι ΗΠΑ σχεδόν ομολόγησαν ότι τα “στοιχεία” για τις δηλώσεις τους προέρχονται από το Ισραήλ, δεν έχουν επιτόπου κατασκόπους για να έχουν κάποια “ανεξάρτητη” εκτίμηση…

…………………..

[ Δικαιολογώντας την εισβολή του Ισραήλ στο Νοσοκομείο Σίφα της Γάζας, το Πεντάγωνο ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι η δική του εκτίμηση πληροφοριών που υποστηρίζει ότι οι στρατιωτικές τοποθεσίες της Χαμάς κρύβονται κάτω από το νοσοκομείο δεν είναι τίποτα άλλο από ανακυκλωμένη ισραηλινή προπαγάνδα.

Η Sabrina Singh, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, είπε στους δημοσιογράφους στις 15 Νοεμβρίου ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν είχαν “μπότες στο έδαφος”, ούτε στοιχεία πληροφοριών ικανά να συλλέγουν ανεξάρτητα πληροφορίες από ή για τη Shifa. Όταν ρωτήθηκε εάν η αποχαρακτηρισμένη ενημέρωση πληροφοριών που διαβεβαίωνε ότι η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ λειτουργούν μέσα στα νοσοκομεία έφτασε μέσω των «ισραηλινών ομολόγων» της Ουάσιγκτον, αρνήθηκε να απαντήσει.

Η προσπάθεια του Ισραήλ να χαρακτηρίσει τα νοσοκομεία της Γάζας ως μυστικές στρατιωτικές βάσεις δεν έχει μόνο στόχο να δικαιολογήσει τη βίαιη κατάληψη αυτών των εγκαταστάσεων – ένα έγκλημα πολέμου που κάποτε ήταν αδιανόητο. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να κρύψει τον απώτερο γενοκτονικό στόχο της εξάλειψης των κέντρων ζωής από τη βόρεια Γάζα, ειδικά των νοσοκομείων που παρείχαν καταφύγιο και ιατρική περίθαλψη σε δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένους, αναγκάζοντας έτσι τον πληθυσμό να μεταναστεύσει νότια προς την Αίγυπτο. Μόλις η βόρεια Γάζα καθαριστεί από τον γηγενή πληθυσμό της, το Τελ Αβίβ σχεδιάζει να πιέσει την Αίγυπτο να δεχθεί εκτοπισμένους Παλαιστίνιους σε πόλεις σκηνών στο Σινά, όπου μπορούν στη συνέχεια να εγκατασταθούν στην περιοχή ή να διασκορπιστούν μόνιμα στη Δύση.

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση Μπάιντεν επανασυσκευάζει την ισραηλινή προπαγάνδα ως μια αποχαρακτηρισμένη «αξιολόγηση πληροφοριών» για να υποστηρίξει μια από τις μεγάλες φρικαλεότητες της εποχής μας: μια σύγχρονη Νάκμπα που στοχεύει στην εθνοκάθαρση της Γάζας και την εδραίωση του ισραηλινού συστήματος του απαρτχάιντ ως μόνιμο γεγονός της ζωής. ]

…………………………………………………………………………………………………….