Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ θέλουν επέκταση της σύγκρουσης. Λεονίντ Ιβασόφ: Ισραήλ + ΗΠΑ θέλουν έναν πυρηνικό πόλεμο τώρα !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρηνική έκρηξη. Φωτογραφία: freepik.com
Η επέκταση της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης πέρα ​​από την περιοχή μπορεί να είναι επιθυμία της Ουάσιγκτον, η οποία δεν θέλει να δέσει τα χέρια του Ισραήλ σε αυτό το θέμα, δήλωσε ο Ρώσσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο RT.
…………………….
σ.σ. : Με ρίψη ατομικής βόμβας στη Γάζα απειλεί υπουργός του Ισραήλ !! Μα μέχρι τώρα έκαναν την πάπια ότι δεν έχουν !! [ Οι Ισραηλινοί έχουν μέχρι και 400 πυρηνικές κεφαλές, που δεν τους αποφέρουν μερίσματα. Και οι Εβραίοι είναι εμπορικός λαός, πρέπει να έχουν κέρδος. … ] , λέει παρακάτω ο στρατιωτικός ειδικός !!

«Εισβολή, απέλαση και εποικισμός» λένε (vid) μέσα στη Γάζα Ισραηλινοί στρατιώτες, αποκαλύπτοντας το σχέδιο !!

Ο στρατιωτικός ειδικός, ξεκινώντας τη συνέντευξη του, λέει : [ Οι Εβραίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ σε αυτά τα εδάφη, χωρίς ιστορική ή και θρησκευτική βάση. Η Helena Blavatsky και άλλοι ερευνητές μελέτησαν τι ήταν ο Ιουδαϊσμός, αν υπήρχε καθόλου ισραηλινό βασίλειο, αν υπήρχε Ιουδαία. Ναι, βρισκόταν σε μια επαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αλλά δεν υπάρχουν κρατικές πινακίδες εκεί – ούτε νομίσματα, ούτε σφραγίδες. Και δεν βρίσκουν καν τις θεμελιώδεις αρχές για τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία. ]

……………………

Τόσο το Ισραήλ όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται έναν πυρηνικό πόλεμο τώρα – στρατιωτικός ειδικός

Γιατί το Ισραήλ και οι ΗΠΑ θέλουν έναν πυρηνικό πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας; Ο απόστρατος στρατηγός και στρατιωτικός ειδικός Λεονίντ Ιβασόφ είπε στην Pravda.Ru σχετικά .

— Λεονίντ Γκριγκόριεβιτς, η μακροχρόνια σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών έχει πλέον καταλήξει σε γεγονότα τραγικά για ολόκληρο τον κόσμο. Πώς προβλέπετε την εξέλιξη αυτής της σύγκρουσης;

—Σε τι βασίζεται αυτή η σύγκρουση; Οι Εβραίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν το κράτος του Ισραήλ σε αυτά τα εδάφη, χωρίς ιστορική ή και θρησκευτική βάση. Η Helena Blavatsky και άλλοι ερευνητές μελέτησαν τι ήταν ο Ιουδαϊσμός, αν υπήρχε καθόλου ισραηλινό βασίλειο, αν υπήρχε Ιουδαία. Ναι, βρισκόταν σε μια επαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αλλά δεν υπάρχουν κρατικές πινακίδες εκεί – ούτε νομίσματα, ούτε σφραγίδες. Και δεν βρίσκουν καν τις θεμελιώδεις αρχές για τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία.

Τώρα κοιτάξτε αυτό το κομμάτι της ερήμου. Εκεί κατευθύνεται το κύριο αμερικανικό αεροπλανοφόρο, με 4,5 χιλιάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων πεζοναυτών, και 90 αεροσκάφη με πυρηνικά όπλα. Το αεροπλανοφόρο συνοδεύεται από καταδρομικά, ένα Salvo – 250 βλήματα κρουζ. Τότε ο Ερντογάν συγκεντρώνει συγκέντρωση και κηρύσσει ιερό πόλεμο στο Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή, το Ιράν συμπεριφέρεται πολύ συγκρατημένα. Είναι σαφές ότι η πνευματική και πολιτική ηγεσία του Ιράν δεν θέλει να εμπλακεί σε αυτόν τον πόλεμο. Βρίσκονται υπό κυρώσεις εδώ και 40 χρόνια. Είναι αποφασισμένοι να αναπτύξουν τη χώρα. Η Χαμάς δεν είναι ο τομέας τους. Γι’ αυτό συγκρατούν τη Χεζμπολάχ, τις ειδικές δυνάμεις. Αλλά το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν πραγματικά πόλεμο με πυρηνικά όπλα.

Οι Ισραηλινοί έχουν μέχρι και 400 πυρηνικές κεφαλές, που δεν τους αποφέρουν μερίσματα. Και οι Εβραίοι είναι εμπορικός λαός, πρέπει να έχουν κέρδος. Θέλουν να αντιμετωπίσουν τους Άραβες και τον κύριο εχθρό τους – το Ιράν. Ταυτόχρονα, ο Μπάιντεν και οι λεγόμενοι Δημοκρατικοί έχουν μια ευκαιρία εάν εξαπολυθεί ισχυρό πυρηνικό χτύπημα στο Ιράν.

Ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν βρίσκονταν σε πόλεμο με το Ιράκ. Με κάλεσαν σε έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ κορυφαίων ομάδων. Και εκεί η προπαγάνδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο που η Σκαμπέεβα, ο Σολόβιοφ, ο Ποπόφ, ο Κονασένκοφ μας μοιάζουν σαν απλά παιδιά. Εδώ είναι μία ομάδα που βάζει ένα γκολ. Κραυγές, χειροκροτήματα. Και αμέσως εμφανίζεται μια εικόνα στην οθόνη: ένα αεροπλάνο απογειώνεται από ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, στο στόχαστρο είναι ένα σχολείο, ένα νοσοκομείο, ένας πύραυλος εκτοξεύεται. Κρούση, πολλά θύματα. Όλο το κοινό αναπηδά και χειροκροτεί με τον ίδιο τρόπο όπως πριν από ένα λεπτό θαύμασαν το γκολ. Έτσι πάει η άντληση.

Εάν πραγματοποιηθούν πυρηνικά πλήγματα στο Ιράν, τότε ο Μπάιντεν έχει πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Δεν βλέπω άλλους. Μπήκαν στην Ουκρανία και κόλλησαν. Εάν εξακολουθήσουν να κολλήσουν στις εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή, τότε οι Δημοκρατικοί θα χάσουν σίγουρα. Και υπάρχουν τεράστια, τρισεκατομμύρια δολάρια, συμφέροντα των ομάδων που στέκονται πίσω από τους Ρεπουμπλικάνους και που στέκονται πίσω από τους Δημοκρατικούς. Επιπλέον μυστικά προγράμματα ειδικής πρόσβασης.

Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί ανησυχούν επίσης ότι ένας διαφορετικός κόσμος έχει αρχίσει να αναδύεται. Αυτός είναι ο Οργανισμός της Σαγκάης, BRICS – ένας συνασπισμός μη δυτικών χωρών. Όλοι θα εμπλακούν σε αυτήν την πυρηνική σύγκρουση, γιατί βλέπουμε πώς χαράσσεται η γραμμή: η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσσία, η Τουρκία βρίσκονται τώρα σε αυτή την πλευρά και η Σαουδική Αραβία χαράσσεται επίσης εδώ. Το Ιράν γίνεται χώρα κλειδί σε αυτή τη διαδρομή, όπου η Κίνα έχει επενδύσει 100 δισ., με την οποία η Ρωσσία δημιουργεί σχέσεις, μέσω των οποίων γίνεται η συμφιλίωση στον αραβικό κόσμο.

Η ενοποίηση του κινεζικού πολιτισμού, της Ινδίας, του ισλαμικού κόσμου και της Ρωσσίας από τα απομεινάρια του ρωσσικού ορθόδοξου-σλαβικού κόσμου είναι μια δύναμη ικανή να αντισταθεί στους Αμερικανούς και να τους απωθήσει σιγά-σιγά έξω από αυτή την περιοχή. Ως εκ τούτου, η σύγκρουση θα αυξηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

………………………………………………………………………………………………………..