Άσ’ τα Σάπια … Νετανιάχου. Ανταλλαγή ομήρων ΤΩΡΑ!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Ισραηλινό Στρατό, η εκτίμηση είναι ότι 212 άνθρωποι κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς στη Γάζα.
Πόσοι όμως είναι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι-όμηροι στο Ισραήλ; Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Addmeer, μιας ΜΚΟ για τα δικαιώματα των κρατούμενων, σχεδόν 5.200 Παλαιστίνιοι βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές. Μεταξύ αυτών 33 γυναίκες, 170 ανήλικοι και πάνω από 1.222 υπό “διοικητική κράτηση”. Σύμφωνα με άλλη πηγή, την οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Betselem, υπάρχουν σήμερα περίπου 4.500 Παλαιστίνιοι στις ισραηλινές φυλακές, εκ των οποίων 183 από τη Λωρίδα της Γάζας.
Το 2006 ο ισραηλινός στρατιώτης Γκιλάτ Σαλίτ απήχθη από μαχητές της Χαμάς και μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία στη Γάζα μέχρι την ανταλλαγή του. Συνολικά τότε αφέθηκαν ελεύθεροι 1.027 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι για έναν ισραηλινό στρατιώτη...Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ισραηλινών σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις επικροτεί και τώρα την ανταλλαγή των ομήρων.
Κάντε τον λογαριασμό… 212χ1027=?