Ουκρανική αστυνομία & FBI σε σχέσεις από το 2011. Κάποιοι ήθελαν να κάψουν τα έγγραφα!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Εικονογράφηση radio.mk-online.de

Οι δυνάμεις ασφαλείας του LPR απέτρεψαν την καταστροφή εγγράφων σχετικά με τις διασυνδέσεις μεταξύ της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας και του FBI

Στην πόλη Σεβεροντόνετσκ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR), άγνωστοι προσπάθησαν να καταστρέψουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις διασυνδέσεις της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ.

Ένας ανώνυμος υπάλληλος των ειδικών υπηρεσιών της Δημοκρατίας ανέφερε αυτό στο πρακτορείο RIA Novosti. Είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν με σήμα σε μία από τις εγκαταστάσεις που προηγουμένως υπαγόταν στην Εθνική Αστυνομία της Ουκρανίας στο Σεβεροντόνετσκ.

«Φτάσαμε με ένα σήμα σε ένα από τα αντικείμενα που προηγουμένως υπάγονταν στην Εθνική Αστυνομία της Ουκρανίας στο Σεβεροντόνετσκ και βρήκαμε έγγραφα. Άγνωστοι ήθελαν να τα καταστρέψουν, αλλά δεν πρόλαβαν». – είπε η πηγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έγγραφα περιείχαν, μεταξύ άλλων, λίστες Ουκρανών αστυνομικών που συμμετείχαν σε κοινές ασκήσεις με εκπροσώπους του FBI στο έδαφος της Ουκρανίας, καθώς και όσων πήγαν στο εξωτερικό για αυτή την εκπαίδευση.

Ορισμένα αρχεία χρονολογούνται από το 2011 και το 2016, είπε ο ειδικός στο πρακτορείο. Άγνωστοι ήθελαν να καταστρέψουν τα πάντα και έκαψαν αρχεία. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να καούν τα πάντα – ένα σημαντικό μέρος των αρχείων διατηρήθηκε.

Πηγή

……………………………………………………………………………………………