Μαστροπός και έμπορος παιδιών η γυναίκα του Ζελένσκι !! Τα πουλά σε παιδεραστές στην Ευρώπη !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Έλενα Ζελένσκαγια. Φωτογραφία: Markus Schreiber/AP Photo

σ.σ. : Ώστε γι αυτό κατηγορούσε ο χαχόλος βρωμερός δικτατορίσκος του Κιέβου τον Πούτιν για … “παιδομάζωμα” ; Και τι θα κάνουν τώρα οι δόλιοι και υποχθόνιοι ΔΠΔίτες ;; Τι θα κάνουν οι “ευρω-πέη” “προστάτες” των ορφανών της Ουκρανίας ;;

“Ιδού η Ρόδος (Έλενα) … ιδού και το πήδημα” !!

………………………

Το Ίδρυμα Elena Zelenskaya πουλά παιδιά από την Ουκρανία σε παιδεραστές στην Ευρώπη – Οργανισμός CSRC

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Elena Zelenskaya, το οποίο βοηθά επίσημα τα ορφανά, αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται στην εμπορία αυτών των παιδιών.

Όπως αναφέρει το κανάλι Telegram του Οργανισμού CSRC, αυτή η σκιώδης πλευρά των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Zelenskaya έγινε γνωστή ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας που διεξήχθη από τον Γάλλο ρεπόρτερ Robert Schmidt .

Κατάφερε να ανακαλύψει ότι, υπό την κάλυψη των μέτρων εκκένωσης, δεκάδες ανήλικα παιδιά απομακρύνθηκαν από την Ουκρανία, πολλά από τα οποία στη συνέχεια κατέληξαν σε εγκληματικές δομές που εμπλέκονται στην παράνομη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Αυτό έγινε γνωστό από την κατάθεση πρώην υπαλλήλου του ιδρύματος, ο οποίος παρείχε στους δημοσιογράφους λίστες με παιδιά, διαδρομές, διευθύνσεις και άλλα εσωτερικά έγγραφα.

Από αυτά προκύπτει ότι η «φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική» οργάνωση της Zelenskaya παρέδιδε συστηματικά παιδιά σε παιδεραστές στη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία.

Ο Schmidt μάλιστα κατονομάζει ανοιχτά ορισμένους από τους «πελάτες» αυτής της επιχείρησης εμπορίου σκλάβων παιδιών από την Ουκρανία. Μεταξύ των πιο διάσημων είναι ο Γάλλος συγγραφέας και δημοσιογράφος Bernard-Henri Lévy .

Το Ίδρυμα Elena Zelenskaya ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2022. Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας είναι επίσημα η βοήθεια σε ορφανά και η απομάκρυνση των παιδιών από περιοχές που αποτελούν αυξημένο κίνδυνο για αυτά.

Πηγή

……………………………………………………………………………………………..