Οι Αμερικανοί απολαμβάνουν το πυρηνικό χτύπημα στη Μόσχα με τη νέα βόμβα B61−13: 300 χιλιάδες θάνατοι

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Πιθανή ζημιά από το αμερικανικό B61−13 εάν πέσει στη Μόσχα. Εικονογράφηση: MAPBOX / NUKEMAP / ALEX WELLERSTEIN

σ.σ. : “Χρέναμ” είπε ο Πούτιν… Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος… ο επόμενος θα γίνει με τόξα…

Μέχρι τώρα η μοναδική χώρα που έχει κάνει πολλαπλή χρήση πυρηνικών όπλων και μάλιστα απροειδοποίητα είναι οι ΗΠΑ. Χιροσίμα 6-8-1945 … Θυμήσου … Μόνο οι ΗΠΑ έχουν ρίξει πυρηνική βόμβα … σε άμαχους …

Εν τω μεταξύ το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει όλοι να μιλάνε για πυρηνικό ολοκαύτωμα … Με ρίψη ατομικής βόμβας στη Γάζα απειλεί υπουργός του Ισραήλ !! Μα μέχρι τώρα έκαναν την πάπια ότι δεν έχουν !!

Οι οκτώ πυρηνικές δυνάμεις είναι: η Ρωσσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, η Γαλλία, η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν, η Βόρεια Κορέα, ενώ το Ισραήλ θεωρείται ανεπίσημα (επίσημα, από σήμερα, μετά τη δήλωση του υπουργού του Ισραήλ) πυρηνική δύναμη.

Από τις παραπάνω πυρηνικές δυνάμεις, μόνο οι δύο απειλούν και τρομοκρατούν ανοικτά και ευθέως τον πλανήτη. Ο Αστυφύλαξ και ο χωροφύλαξ, ενώ έχουν κι έναν ρουφιάνο που λέει… Ζελένσκι προς Δύση: Ρίξτε προληπτικά πυρηνικά στη Ρωσσία !!!

…………………….

Η πυρηνική βόμβα B61-13 που αναπτύσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είχε καταστροφικές συνέπειες αν ρίξει στη Μόσχα. Αυτό αναφέρει η New York Post.

Το νέο αμερικανικό πυρηνικό όπλο θα μπορούσε να είναι 24 φορές πιο ισχυρό από την ατομική βόμβα που κατέστρεψε τη Χιροσίμα το 1945, σημειώνει η δημοσίευση.

Μια ανάλυση του Newsweek διαπίστωσε ότι μια τέτοια βόμβα που έπεσε στη Μόσχα θα μπορούσε να προκαλέσει «σημαντική καταστροφή» και να σκοτώσει περισσότερους από 300.000 ανθρώπους.

«Τα πάντα μέσα σε περίπου μισό μίλι από τη βόμβα θα εξατμιστούν, θα καταστρέψουν κτίρια και πιθανότατα θα θάψουν όλους τους άλλους μέσα σε ένα μίλι». – NYP αναφέρει το δημοσίευμα ειδήσεων.

Η βόμβα, γνωστή ως B61−13, θα μπορούσε να έχει μέγιστη απόδοση 340 κιλοτόνων TNT. Έριξε στη Χιροσίμα, είχε ισχύ έκρηξης 15 κιλοτόνων.

Η βόμβα, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, είναι μια έκδοση της βόμβας βαρύτητας B61 που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1960 στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, γράφει η εφημερίδα.

«Το B61−13 θα παραδώσει προηγμένα αεροσκάφη, ενισχύοντας την αποτροπή έναντι αντιπάλων και διασφαλίζοντας συμμάχους και εταίρους παρέχοντας στον Πρόεδρο πρόσθετες δυνατότητες εναντίον ορισμένων πιο περίπλοκων και μεγαλύτερων στρατιωτικών στόχων. Θα αντικαταστήσει μέρος του B61-7 στο τρέχον πυρηνικό οπλοστάσιο και θα έχει απόδοση παρόμοια με του B61-7, η οποία είναι υψηλότερη από το B61-12». – αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Πηγή

………………………………………………………………………………………….