Η Γερμανίδα Annalena Bärbock και το “φιλί” του Κροάτη (vid)

Style

Οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού Focus αντέδρασαν στο περιστατικό στην υπουργική σύνοδο κορυφής της ΕΕ, κατά την οποία ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών Gordan Grlic-Radman προσπάθησε ανεπιτυχώς να φιλήσει τη Γερμανίδα συνάδελφό του Annalena Bärbock.

( σ.σ. : Γεγονός είναι ότι η Annalena , είναι όμορφη, θελκτική και φροντίζει με €8.925/ημέρα το “πράσινο” περιβάλλον του σώματος της !! … , οπότε εύκολα μπορεί να παρασύρει σε ατοπήματα, κάποιους που δεν αντιλαμβάνονται το φιδίσιο πνεύμα της … )

Η εφημερίδα Bild χαρακτήρισε το περιστατικό «επίθεση φιλιού» και δημοσίευσε μια ομαδική φωτογραφία των υπουργών, με την Μπάρμποκ να στέκεται στο κέντρο και τον Γκριτς-Ράντμαν στα αριστερά της. Κρατάει το χέρι της συναδέλφου του και προσπαθεί να τη φιλήσει, φαίνεται πως απλώνει τα χείλη στην Μπέρμποκ ενώ εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί. Όσοι περικυκλώθηκαν από τη Γερμανίδα Υπουργό Εξωτερικών είπαν ότι «αυτή ήταν μια αδέξια προσπάθεια να χαιρετίσουν γρήγορα ο ένας τον άλλον». Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γκριτς-Ράντμαν έχει ήδη απολογηθεί.

 

Πηγή βίντεο : https://t.me/rian_ru/220464

Οι αναγνώστες του Focus είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις για το περιστατικό.

“Μου φαίνεται ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα λίγο υπερβολικό. Τελικά, το μόνο που έπρεπε να κάνει η κυρία Μπέρμποκ ήταν να στρίψει 360 μοίρες (το περίφημο ολίσθημα του υπουργού, που μπέρδεψε μια στροφή 180 και 360 μοιρών. – Εκδ.) , και δεν θα είχε συμβεί τίποτα! Εναλλακτικά, θα μπορούσε να κηρύξει πόλεμο στην Κροατία . Ήταν καλή σε αυτό πριν!” — έγραψε ο volker.everts.

“Respect! Ο Κροάτης υπουργός Εξωτερικών προφανώς δεν θα σταματήσει σε τίποτα!” – αστειεύτηκε ο Ulrich Stier.

“Με έναν φθηνότερο make-up artist και λιγότερο styling στα μαλλιά, η κυρία Burbock μπορεί να μην γυρίζει τα κεφάλια των ηλικιωμένων ανδρών, αντί να επικεντρώνεται στην πολιτική. Μερικές φορές η κακή εμφάνιση είναι πλεονέκτημα”, σημείωσε ο Stefan Schranz.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………