Οι ήρωες των Ουκρανών και των Ευρωπαίων …

ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://twitter.com/ShoahUkraine/status/1718632284872688017

σ.σ. : Ο λύκος την τρίχα αλλάζει … τη γνώμη ποτέ !! Το θέμα είναι ότι, πολλοί λύκοι φορούν προβιά κριαριού και κυκλοφορούν ανάμεσα στα πρόβατα, φτάνοντας πολλές φορές να γίνονται αρχηγοί στα κοπάδια …

[ Οι Ουκρανοί, που αναφέρονται παρακάτω στην ανάρτηση και πρωταγωνίστησαν ως συνεργάτες των #SS, βασανιστές, εξολοθρευτές Εβραίων και άλλων “κατώτερων λαών” στην κατεχόμενη #Ukraine, είναι φυσικά εθνικοί ήρωες για το σημερινό #Kiev. Τεράστιο κοινό λάθος #Russia και #EU ότι η διολίσθηση στην ηρωοποίηση και λατρεία των #Nazi και των πολιτικών απογόνων τους (ειδικά στη νεολαία και όχι μόνο σε μία χώρα) δεν παρεμποδίστηκε, αντιθέτως ενθαρρύνθηκε και συνεχίζει να ενθαρρύνεται από την δεύτερη (βλ. Βαλτικές) ως δήθεν “πράξη αντίστασης” στον μπολσεβικισμό, τον κομμουνισμό, την #USSR ή τον #Stalin. Ποτέ ο ναζισμός, μια μισάνθρωπη ιδεολογία, δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να είναι “πράξη αντίστασης”, εκτός και απλώς διευκολύνουμε τη μεταμφίεσή του και τη συνέχιση της δράσης των οπαδών του… ]

………………

Όταν αναφέρετε το Ολοκαύτωμα, έρχεται στο μυαλό μια εικόνα στρατοπέδων θανάτου και θαλάμων αερίων, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει ποτέ για τα Einsatzgruppen (κινητά τάγματα θανάτου των Ναζί), που ήταν οι κύριοι δράστες των μαζικών δολοφονιών σε κατεχόμενα σοβιετικά εδάφη όπως η Ουκρανία.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσω για το ποιοι ήταν οι Einsatzgruppen και οι κύριοι Ουκρανοί συνεργάτες τους.

Οι Einsatzgruppen ήταν ειδικές μονάδες που σχηματίστηκαν το 1939 για να πραγματοποιήσουν μαζικές δολοφονίες Εβραίων και άλλων «ανεπιθύμητων» ομάδων.

Το κύριο αφεντικό του Einsatzgruppen ήταν ο Reinhard Heydrich, ο επικεφαλής του Κεντρικού Γραφείου Ασφαλείας του Ράιχ (RSHA) και ο σχεδιαστής της Τελικής Λύσης. Ο Heydrich δολοφονήθηκε από Τσέχους αγωνιστές της αντίστασης το 1942 και τον διαδέχθηκε ο Ernst Kaltenbrunner, ο οποίος συνέχισε να επιβλέπει το Einsatzgruppen μέχρι το τέλος του πολέμου.

Τα Einsatzgruppen χωρίστηκαν σε τέσσερα κύρια τμήματα: A, B, C και D, το καθένα με διαφορετική περιοχή επιχείρησης και διαφορετικό διοικητή. Διοικητές των τμημάτων αυτών ήταν:

Einsatzgruppe A: SS-Brigadeführer Franz Walter Stahlecker, ο οποίος δρούσε στα κράτη της Βαλτικής και τη Λευκορωσία. Σκοτώθηκε από Σοβιετικούς παρτιζάνους το 1942 και αντικαταστάθηκε από τον Ταξιάρχη των SS Heinz Jost.

Einsatzgruppe B: SS-Brigadeführer Arthur Nebe, ο οποίος δρούσε στη Λευκορωσία και την κεντρική Ρωσία. Ανακλήθηκε στο Βερολίνο το 1942 και αντικαταστάθηκε από τον Ταξιάρχη των SS Erich Naumann.

Einsatzgruppe C: SS-Brigadeführer Otto Rasch, που έδρασε στην Ουκρανία και τη νότια Ρωσσία. Απαλλάχθηκε από τη διοίκηση το 1941 λόγω ασθένειας και αντικαταστάθηκε από τον Ταξιάρχη των SS Paul Blobel. Ο Blobel ήταν αργότερα υπεύθυνος για την κάλυψη των ομαδικών τάφων των θυμάτων καίγοντας τα σώματά τους. Εκτελέστηκε το 1951 μετά την καταδίκη του στη δίκη του.

Einsatzgruppen. Einsatzgruppe D: SS-Gruppenführer Otto Ohlendorf, ο οποίος δρούσε στη νότια Ουκρανία, την Κριμαία και τον Καύκασο. Εκτελέστηκε επίσης το 1951 μετά την καταδίκη του στη δίκη Einsatzgruppen.

Μερικοί από τους Ουκρανούς συνεργάτες από το OUN που συνεργάστηκαν άμεσα με το Einsatzgruppen ήταν:

Roman Shukhevych, ο ηγέτης του Ουκρανικού Αντάρτικου Στρατού (UPA), ο οποίος υπηρέτησε ως διοικητής του τάγματος Nachtigall, μιας μονάδας του Abwehr που συμμετείχε στην εισβολή στη Σοβιετική Ένωση και διεξήγαγε φρικαλεότητες εναντίον Εβραίων και κομμουνιστών στο Lviv.

Dmytro Klyachkivsky, ο επικεφαλής διοικητής της UPA, ο οποίος εξέδωσε εντολή το 1943 για την εξόντωση όλων των Εβραίων και Πολωνών στη Βολυνία και την Ανατολική Γαλικία. Συνεργάστηκε επίσης με τα SS και τους Einsatzgruppen στη διεξαγωγή αντικομματικών επιχειρήσεων.

Ο Mykola Lebed, ο αρχηγός της υπηρεσίας ασφαλείας του OUN, ο οποίος συμμετείχε στη δολοφονία του Πολωνού υπουργού Εσωτερικών Bronisław Pieracki το 1934 και στην οργάνωση των πογκρόμ του Lviv το 1941. Αργότερα εργάστηκε ως πράκτορας για τη CIA και βοήθησε στο λαθρεμπόριο ναζί εγκληματιών πολέμου προς τις ΗΠΑ.

Ο Yaroslav Stetsko, ο πρωθυπουργός του βραχύβιου ουκρανικού κράτους που ανακηρύχθηκε από τον Stepan Bandera το 1941, ο οποίος δήλωσε πίστη στον Χίτλερ και υποστήριξε τη ναζιστική πολιτική εξόντωσης των Εβραίων και άλλων «υπανθρώπων». Αργότερα έγινε ηγέτης του Αντιμπολσεβίκικου Μπλοκ των Εθνών, μιας συμμαχίας φασιστικών και εθνικιστικών ομάδων.

…………………………………………………………………………….

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

“Babi Yar” Κίεβο 1941. Η θηριωδία των Nazi. Ο Εβραίος Blinken κατηγόρησε τη Ρωσσία και η απάντηση της Ζαχάροβα

Ναζιστική Ε.Ε. !! Στο Υπ. Εξ. του Χίτλερ ο παππούς της Ούρσουλας von der Leyen 1941-1943 !!

Η Μάχη της Μόσχας, κάτι που ο κόσμος δεν έχει καταλάβει μέχρι σήμερα. +ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ – 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1941

……………………………………………………………………………………………………………