Η Ρώσσικη σημαία κυματίζει (vid) στα υψώματα του εργοστασίου οπτάνθρακα στην Avdiivka !!

News

ΑΛΦΕΙΟΣ : Πλήθος οχυρωμάτων και τούνελ έχουν κατασκευάσει οι Ουκραναζί στους σωρούς μεταλλεύματος οπτάνθρακα στα βόρεια της Avdiivka !! Όπως θα δείτε στο βίντεο, ξεπετιούνται σαν τα ποντίκια από τις τρύπες και καταστρέφονται από τους Ρώσσους !! Μεγάλης στρατηγικής σημασίας αυτά τα υψώματα που πλέον καταλήφθηκαν, παρά το ότι, «Avdiivka noose»: Το κακέκτυπο του Χίτλερ, ο Ζελένσκι διέταξε τον Ζαλούζνι να κρατήσει την πόλη με κάθε μέσο !!

Απελευθέρωση του #Slagheap στο #Avdeyevka

Καταιγίδα του #Slagheap που κυριαρχεί στο #Avdeyevka εργοστάσιο οπτάνθρακα: Και η έπαρση της ρωσσικής σημαίας και το λάβαρο της 114ης χωριστής Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων Φρουρών.

Voenkor Kotenok; 24 Οκτωβρίου 2023, 14:40 Ο σωρός #Avdeyevka έχει ληφθεί από τους στρατιώτες μας και οι Σημαίες μας κυματίζουν από πάνω του: Ουκρανικά ιστολόγια επιβεβαιώνουν ότι αυτό το κυρίαρχο ύψος στα βόρεια του #Avdeyevka έχει τεθεί υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσσικής Ομοσπονδίας. Από αυτό το ύψος, μπορεί να πυροβοληθεί όχι μόνο η βιομηχανική ζώνη του εργοστασίου οπτάνθρακα, που είναι ένα από τα κύρια οχυρά της AFU στο #Avdeyevka , αλλά και όλες οι οδοί ανεφοδιασμού της ναζιστικής φρουράς που οδηγούν στα δυτικά. Οι Μπαντερίτες μεταφέρουν βιαστικά στρατεύματα από την κατεύθυνση #Zaporozhye .

Αναλυτική Υπηρεσία Donbass. 24 Οκτωβρίου 2023, 16:26

t.me/sitreports /@voenkorKotenok/ #smo / #vid /

………

…………………………………………………………………………………………..