Dmitry Medvedev: Οδηγούμενος από τις ΗΠΑ, ο κόσμος κατρακυλά σταθερά σε μια βαθιά άβυσσο…

ΑΡΘΡΑ
Avgerinos Thanassis Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο @MedvedevRussiaE  παίζει το ρόλο του “λαγού” ή του “κακού μπάτσου” του #Kremlin. Νομίζω πλέον ότι η ρωσική ηγεσία έχει αρχίσει σοβαρά να φοβάται ότι στις #USA έχουν πλήρως παλαβώσει και είναι έτοιμοι να συμπαρασύρουν τα πάντα μαζί τους. Διαβάστε τον:
Dmitry Medvedev “Οδηγούμενος από τις ΗΠΑ, ο κόσμος κατρακυλά σταθερά σε μια βαθιά άβυσσο. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο μια μη αναστρέψιμη ψυχική επιδείνωση, αλλά και την απώλεια των εναπομεινάντων ψηγμάτων συνείδησης. Οι αποφάσεις αυτές, τόσο οι σημαντικές, όσο και οι δευτερεύουσες, αποτελούν κραυγαλέα συμπτώματα της επιδημικής κοινωνικής ασθένειας.
1. Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον θάνατο άλλων ανθρώπων κάπου μακριά από τις ΗΠΑ «έξυπνη επένδυση». Πρόκειται για την απόκτηση πρόσθετων όπλων αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία και το Ισραήλ.
2. Το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να απαγορεύσει την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία αποκόπτοντας έτσι τους ορθόδοξους χριστιανούς της από το λίκνο της μητέρας Εκκλησίας.
3. Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας καταδικάζει χωρίς δισταγμό έναν αστέρα του ποδοσφαίρου για τις αναρτήσεις του υπέρ της Παλαιστίνης.
Αυτές οι ειδήσεις είναι διαφορετικές, αλλά όλες τους μιλούν για μια επιταχυνόμενη αποσύνθεση του ίδιου του ιστού της δυτικής κοινωνίας. Η επένδυση στον θάνατο ανεπιθύμητων ανθρώπων είναι έξυπνη και καλή. Είναι πέρα από κάθε λέξη. Είναι πέρα από το καλό και το κακό. Και δεν είναι μόνο η άνοια του γερο-ηλίθιου, αλλά η μακραίωνη φιλοσοφία όλης της κρατικής τους υπόστασης.
Η απαγόρευση της πατρογονικής εκκλησίας στη «Μικρορωσία» είναι βρώμικη πολιτική βαθιά ριζωμένη στην κοκαΐνη και τον σατανισμό. Δηλαδή ο Ζελένσκι δεν είναι απλώς ένας εκφυλισμένος χωρίς συγγενείς και οικογένεια. Δεν είναι απλώς μια μαριονέτα ζόμπι, που έχει ξεχάσει τόσο τη δική του όσο και τη γενική ιστορία. Τρέμει από την επιθυμία για εξουσία, ένας κλόουν Φρανκενστάιν που δημιουργήθηκε για τη διασκέδαση των πελατών, έτοιμος όχι μόνο να τους παραδώσει το ίδιο του το σώμα για σαρκικές απολαύσεις, αλλά και να καταστρέψει με ευκολία τον χριστιανισμό στην πατρίδα του.
Και τρίτον. Η υπέρβαση των μοντέρνων ιδεολογικών ορίων είναι πλέον κυριολεκτικά τιμωρητέα στη Δύση. Επιτρέπεται η έκφραση συλλυπητηρίων στους Ισραηλινούς, αλλά όχι στους Παλαιστίνιους. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία συμπάθεια γι’ αυτούς. Είναι όλοι τους, σαν τρομοκράτες εκεί, οπότε ας τους αφήσουμε να πεθάνουν κατά χιλιάδες. Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναλώσιμα.
Το αποτέλεσμα τέτοιων δηλώσεων είναι σαφές.
Η Ιντιφάντα θα συνεχιστεί για πάντα.
Η Εκκλησία θα αναγεννηθεί, αλλά μέσα από το αίμα και τα βάσανα του εμφυλίου πολέμου.
Και η ποσότητα των παρεχόμενων όπλων αργά ή γρήγορα θα μεταπηδήσει σε ποιότητα. Τα υψηλής εκρηκτικότητας, αθροιστικά, εμπρηστικά και διατρητικά εκρηκτικά θα μετατραπούν σε πυρηνικά…

………………………………………………………………………………………………..