ΣΕΞ πρόσφυγες και πολιτική

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οχι,  δεν πρόκειται για Ουκρανέζες, υπάρχουν άλλα θύματα για τα οποία η ΕΕ αδιαφορεί, μας τρέφουν με δύο μέτρα και με δύο σταθμά καθώς η κοινωνία μας χωρίς κόπο αναζήτηση κάποιας δήθεν αλήθειας κάνει και μέ τα έτοιμα τρέφεται.

Στις 3 Αυγούστου 2014 το Ισλαμικό Κράτος δολοφόνησε όλους τους άρρενες του χωριού Κότσο (Kocho), στην περιοχή Σιντζάρ (Sinjar) του Ιράκ, τόπο καταγωγής της Χατζί Μπασάρ (Aji Bashar) και της Μουράντ. Μετά τη σφαγή αυτή, το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε στην υποδούλωση γυναικών και παιδιών. Όλες οι γυναίκες, μεταξύ αυτών η Χατζί Μπασάρ, η Μουράντ και οι αδελφές τους, απήχθησαν, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν επανειλημμένα και χρησιμοποιήθηκαν ως σκλάβες του σεξ. Στη σφαγή στο Κότσο η Μουράντ έχασε έξι από τους αδερφούς της και τη μητέρα της, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με άλλες 80 μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες που κρίθηκε ότι δεν είχαν σεξουαλική αξία.

Τον Νοέμβριο του 2014 η Μουράντ κατόρθωσε να δραπετεύσει με τη βοήθεια γειτόνων της, οι οποίοι την έβγαλαν από την περιοχή που ελεγχόταν από το Ισλαμικό Κράτος, και έτσι έφτασε σε καταυλισμό προσφύγων στο βόρειο Ιράκ και έπειτα στη Γερμανία, στο πλαίσιο του νόμου βοήθειας για γυναικόπαιδα του Β. Ιράκ της Βάδης-Βυρτεμβέργης (Στουτγάρδη).

Σύμφωνα με προσωπική μου συνέντευξη με τον αυτόπτη μάρτυρα τον Γιαζίντι πρόσφυγα Μάκρη, μόνο το εργατικό κόμμα του κουρδιστάν ΡΚΚ βοήθησε να αποδράσουν οι Γιαζίντι.

Δυνάμεις του PKK (και όχι των Πεσμεργκά ή των ΗΠΑ)  ή άλλοι δυτικοί ήταν άλλωστε εκείνες που είχαν σπεύσει να υπερασπιστούν στρατιωτικά τους Γεζίντι την περίοδο 2014-2015, ενάντια στους τζιχαντιστές του ISIS, τους οποίους και τελικώς εκδίωξαν από το Σιντζάρ.

Δυστυχώς, Τουλάχιστον επτά φορές οι ΗΠΑ πρόδωσαν τους Κούρδους…

Αν και η Γερμανία έχει αναγνωρίσει επισήμως την γενοκτονία, προσπαθεί να απελάσει σε σίγουρο θάνατο τους αξιολύπητους πρόσφυγες και να τους παγώσει το δικαίωμα προσφυγικού ασύλου. Οι Γιαζίντι αυτή την  στιγμή κάνουν μπροστά στο γερμανικό κοινοβούλιο απεργία πείνας και ειρηνικές διαδηλώσεις. Τα ΜΜΕ αναφέρουν κάτι;

Οι Γιαζίντι, δεν έχουν καμία σχέση με τον ισλαμικό φανατισμό, είναι θύματα του.

Δυστυχώς, στην κοινωνία μας έχουν άλλες φυλές -ειδικά στην Γερμανία- προτεραιότητα και άνευ όρων υποστήριξη. Αλλά και τα δικά μας …αρχόντια δεν υστερούν στην πτώση του ανθρωπισμού.