Μπάγερν παίξε μπάλα…και θυμήσου τi έκανε στο Μουντιάλ στο Κατάρ η Γερμανία …

Sports ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Χωρίς κατηγορία

Ιησούς:«Φωτιά ήρθα να βάλω πάνω στη Γή και πόσο θα ήθελα να είχε ήδη ανάψει» (ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, «κατά Λουκά» ιβ΄49-50).

Από τώρα και στο εξής μια οικογένεια με πέντε μέλη θα χωριστεί σε δύο παρατάξεις: Τρείς εναντίον δύο και δύο εναντίον τριών. Ο πατέρας θα είναι αντίθετος με τον γιο του κι ο γιος με τον πατέρα του. Η μάνα με την κόρη της. Η πεθερά με τη νύφη της κι η νύφη με την πεθερά της» («κατά Λουκά» ιβ΄51-53).

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί είναι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εκφράσει την στήριξή τους στην Παλαιστίνη. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο ακούγεται μία φωνή να λέει:

«Θεέ μου, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδερφούς μου στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να συγχωρέσει τους νεκρούς και να θεραπεύσει τους τραυματίες ».

O δεύτερος τερματοφύλακας της Μπάγερν, ο Δανιήλ Πέρετζ, είναι Ισραηλίτης….

Ο Γερμανός βουλευτής του CDU, ο Γιοχάνες Στάινιγκερ, με ποστ του στο X (Twitter) ζήτησε ακόμη και απέλαση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή.

Η Μπάγερν, «Η ομάδα του Κουρτ Λαντάουερ, την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν «Ομάδα Εβραίων», δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Αγαπητή Μπάγερν, σε παρακαλώ απομάκρυνέ τον. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν επίσης όλες οι δυνατότητες από το κράτος, προκειμένου να απελαθεί», έγραψε στο Twitter.

Θέση πήρε και ένας ακόμη βουλευτής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο Ματίας Χάουερ, ο οποίος επίσης αιτήθηκε από τους Βαυαρούς την απομάκρυνση του Μαζραουί από την ομάδα.

ΠΗΓΗ