Δείτε τα οχυρά των Ουκραναζί στην Avdeevka, (vid) μετά την κατάληψη από τους Ρώσσους !!

TOP VIDEOS
Avdeevka Ντόνετσκ

σ.σ. : Λοιπόν που λέτε. αγαπητοί αναγνώστες, όπως βλέπετε, η Avdeevka βρίσκεται βόρεια της πόλης Ντόνετσκ (ένα τσιγάρο δρόμος που λέμε) , από όπου επί οκτώ χρόνια οι Ουκραναζί βομβάρδιζαν αδιακρίτως το Ντόνετσκ !!

Στα αριστερά του χάρτη, βλέπετε τη γραμμή συνόρων, μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσσίας (προ ενσωμάτωσης) , άρα, οι Ουκραναζί επί οκτώ χρόνια βομβάρδιζαν τα “δικά τους εδάφη” !!

Δείτε τώρα τα υπόγεια οχυρά που είχαν χτίσει …

[ Φρούρια από οπλισμένο σκυρόδεμα Avdeevka.

Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ξεκάθαρα τι είναι η οχυρωμένη περιοχή Avdeevsky, στην καλύτερη περίπτωση, πλάνα από αστικές μάχες, και αυτό είναι λάθος, το διορθώνουμε.

Ο εχθρός έχτισε αυτή την οχύρωση ασταμάτητα για 9 χρόνια, όλες οι σημαντικές στρατηγικές θέσεις χύθηκαν σε οπλισμένο σκυρόδεμα και ένα ολόκληρο δίκτυο οχυρώσεων σκάφτηκε στο έδαφος, ένα σημαντικό μέρος τους ενώνεται με περάσματα, χαρακώματα, υπάρχουν υπόγειες σήραγγες , αυτά σας επιτρέπουν να επιβιώσετε ακόμη και από βαρύ βομβαρδισμό, τα ορατά υπέργεια μέρη των πιρόγων είναι συγκολλημένες αντισωρευτικές γρίλιες για προστασία από αντιαρματικούς πυραύλους.

Όλη η περίμετρος καλύπτεται με κάμερες CCTV και αισθητήρες κίνησης.

Αυτό είναι που οι στρατιώτες μας χακάρουν τώρα, κανείς δεν έχει εκτελέσει τέτοιο έργο στον σύγχρονο κόσμο και δεν υπάρχει πλέον οχυρωμένο μέρος σε ολόκληρο το μέτωπο. ] Πηγή

…………………………………………………………………………………………………….