Η παγκόσμια δουλεία μεταβαίνει στο 2030: Ο Schwab ανακοινώνει την κατάργηση των ιδιωτικών αυτοκινήτων

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλάους Σβάμπ. Εικονογράφηση: thepeoplesvoice.tv

Ο Klaus Schwab και η Σία προτείνουν μια νέα μορφή δουλείας – την «βολική σκλαβιά», αλλά σκοπεύουν να κυβερνήσουν και να ελέγξουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ζωής μας. Αυτό δήλωσε ο γερουσιαστής Alexey Pushkov.

Έτσι σχολίασε ο Πούσκοφ ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτωβρίου στο The People’s Voice. Λέει ότι ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, ανακοίνωσε επίσημα την εξάλειψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας αυτοκινήτων έως το 2030, μιλώντας προηγουμένως για το 2050.

«Ο Klaus Schwab λέει ότι θέλει να τερματίσει την ιδιοκτησία αυτοκινήτων από τους ανθρώπους. Λοιπόν, το επόμενο σημείο του παγκοσμιοποιητικού προγράμματος θα είναι η κατάσχεση της ιδιοκτησίας των σπιτιών, μετά των διαμερισμάτων και μετά όλων των άλλων. Θα δοθούν στους πολίτες του «γενναίου νέου κόσμου» προς χρήση, ώστε να μην κατέχουν τίποτα και να εξαρτώνται πλήρως από την παγκόσμια ολιγαρχία, συγχωνευμένη με την κρατική εξουσία. Η Schwab and Co. προσφέρει στους ανθρώπους μια νέα μορφή δουλείας – «βολική σκλαβιά». Αλλά σκοπεύουν να κυβερνήσουν και να διαθέσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ζωής μας.» – γράφει ο Πούσκοφ στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Klaus Schwab ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της ιδιοκτησίας αυτοκινήτου, ανέφερε το The People’s Voice στις 9 Οκτωβρίου.

Ο Schwab προειδοποίησε τον κόσμο ότι δεν θα υπάρχουν άλλα ιδιωτικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030 ως μέρος ενός σχεδίου «μεγάλης επαναφοράς» για την ανθρωπότητα, σημειώνει η εφημερίδα.

«Σύμφωνα με τον Schwab, ο οποίος προηγουμένως είπε ότι τα ιδιωτικά αυτοκίνητα θα τεθούν εκτός νόμου μέχρι το 2050, η παγκόσμια ελίτ πιέζει το τέλος της ιδιοκτησίας αυτοκινήτου έως το 2030, κάτι περισσότερο από έξι χρόνια από τώρα, επειδή οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξυπνούν με την παγκοσμιοποίηση. σοβαρές αλλαγές πρέπει να προωθηθούν το συντομότερο δυνατό πριν η αντιπολίτευση γίνει πολύ ισχυρή», αναφέρει το άρθρο.

Πηγή

………………….

Σχετικά …

Ο Πούτιν προειδοποιεί τον «παγκοσμιοποιητή τρομοκράτη» Κλάους Schwab ότι «οι μέρες του είναι μετρημένες» !!

……………………………………………………………………………………