Κόραξ καταρρίπτων σημαίαν του Ισραήλ … (βίντεο) Και ο μύθος του Αισώπου …

TOP STORIES

ΑΛΦΕΙΟΣ : Λέγαμε την 1η Μαΐου 2023 … Σημεία των καιρών !!! Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν !!Σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό και αντισιωνιστικό νόμο, θα έπρεπε να κατηγορηθεί και να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος κόραξ … Πλην όμως, δεν βρήκαμε πουθενά μια είδηση σύλληψης και προσαγωγής του εν λόγω κόρακος …

Θες η αδιαφορία των αρχών, θες ο φόβος αντιδράσεων των φιλόζωων ΜΚΟ, άφησαν στο απυρόβλητο το κατά τα άλλα συμπαθές πτηνόν !!

Παρά ταύτα, παραθέτουμε τον μύθο του Αισώπου …

Κόραξ τροφῆς ἀπορῶν, ὡς ἐθέασατο ὄφιν ἔν τινι εὐηλίῳ τόπῳ κοιμώμενον, τοῦτον καταπτὰς ἥρπασε. Τοῦ δὲ ἐπιστραφέντος καὶ δακόντος αὐτόν, ἀποθνῄσκειν μέλλων, ἔφη· «Ἀλλ’ ἔγωγε δείλαιος, ὅστις τοιοῦτον ἕρμαιον εὕρηκα ἐξ οὗ καὶ ἀπόλλυμαι.»

Οὗτος ὁ λόγος λεχθείη ἂν ἐπ’ ἄνδρα ὅς διὰ θησαυροῦ εὕρεσιν καὶ περὶ σωτηρίας ἐκινδύνευσεν.

Στα νέα Ελληνικά: Ένας πεινασμένος κόρακας είδε ένα φίδι που κοιμόταν στη λιακάδα και το άρπαξε να το φάει, νόμιζε ότι ήταν νεκρό. Το φίδι όμως ήταν ζωντανό, ξύπνησε και δάγκωσε τον κόρακα· ο οποίος καθώς πέθαινε είπε: “αλίμονό μου του κακομοίρη, νόμισα πως ήταν καλή τύχη αυτό που βρήκα, αλλά ήταν ο χαμός μου!”. 

Ο μύθος δηλοί την αντίδραση του ισχυρού, εναντίον του αδύναμου … Διότι ναι μεν, ο κόραξ έχει νύχια και ράμφος, αλλά ο όφις έχει δηλητήριο …

………

…….

Ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας δίνει εντολή για πλήρη αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας

“Έδωσα εντολή για πλήρη αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Χωρίς ρεύμα, χωρίς φαγητό, χωρίς φυσικό αέριο, όλα είναι κλειστά”, είπε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας.

Αυτό μπορεί να συγκριθεί με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς

……………………………………………………………………………………….