Ο Γερμανός βουλευτής Tino Chrupalla θύμα της Ουκρανικής «kill list» ;;

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://twitter.com/KevorkAlmassian/status/1709831336020545763

Ο Γερμανός βουλευτής Tino Chrupalla, ο οποίος νοσηλεύτηκε σήμερα μετά από επίθεση με σύριγγα, βρίσκεται στη «λίστα δολοφονιών» της Ουκρανίας που χρηματοδοτείται από το κράτος.

Μετά την υποτιθέμενη επίθεση στον ηγέτη του AfD, ο Tino Chrupalla βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός νοσοκομείου του Ingolstadt. Ο JF έμαθε ότι υπήρξε παρακέντηση στο σώμα του.

Τοπικές αναφορές υποστηρίζουν ότι η κατάσταση του Tino είναι κρίσιμη. Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω. Ωστόσο, είναι δημοσιογραφικό μου καθήκον να αναφέρω το γεγονός ότι ο Tino Chrupalla βρίσκεται στη “λίστα δολοφονιών” της Ουκρανίας, καθώς η Ουκρανία έχει ρεκόρ δολοφονιών δημοσιογράφων που ήταν στην ίδια λίστα, όπως η Dariya Dugina. Δεν ισχυρίζομαι ότι το έκανε η Ουκρανία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση για αυτό και για τη λίστα γενικά που περιλαμβάνει εκατοντάδες ονόματα συμπεριλαμβανομένων ανήλικων κοριτσιών και αγοριών.

Εδώ είναι ο Tino Chrupalla που λέει ότι είναι στη λίστα δολοφονιών της Ουκρανίας. Η ημερομηνία του βίντεο είναι 11 Φεβρουαρίου 2023.

Ο κρυφός ιστότοπος «kill list» είναι προϊόν του καθεστώτος της Ουκρανίας, ουσιαστικά χρηματοδοτείται από τη CIA (μεταξύ άλλων) και φιλοξενείται από το ΝΑΤΟ.

https://twitter.com/KevorkAlmassian/status/1709677655971315824

σ.σ. : Η Ευρώπη είναι μια παρέα ηλιθίων που στηρίζει και προστατεύει τους διεθνείς μαφιόζους του Ζελένσκι …

………………………………………………………………………………………….