Άνθρωποι, ποντίκια, Ναζί, Αγγλοσάξονες και Ουκρανοί.

ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χριστιανική οργάνωση που χρησιμοποιούσε το «κανάλι των ποντικιών» είχε σαν επικεφαλής τον αρχιερέα Ούστασι …παναγιότατο Κρούνοσλαβ Ντραγκάνοβιτς, και μπορεί να βασίζεται στην ενεργή συνεργασία (ή στην απλή συναίνεση) μιας μεγάλης ομάδας καθολικών ιερωμένων και αρχιερέων. Χάρις σ΄ αυτή τη «θεϊκή πρόνοια», τα πρώτα τέσσερα χρόνια της μεταπολεμικής περιόδου περισσότεροι από 4.000 εγκληματίες πολέμου – μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 200 πρώην ιεράρχες Ούστασι – κατορθώνουν να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη και τις δίκες. Μέσα από το «κανάλι των ποντικιών» δραπετεύουν (μερικά παραδείγματα ονομάτων αρκούν να καταδείξουν το γεγονός): ο οργανωτής της «οριστικής λύσης» Άντολφ Άιχμαν, ο γενεσιουργός των κινητών θαλάμων αερίων Βάλτερ Ράουφ, ο γιατρός του Άουσβιτς Γιόζεφ Μένγκελε, ο Φράντς Στάγκλ, αρχηγός των στρατοπέδων Σόμπιμπορ και Τρεμπλίνκα, ο θεωρητικός της ευθανασίας των «κατωτέρων όντων» Γκαίραντ Μπόνε, ο «δήμιος της Λυών» Κλάους Μπάρμπι, και πολλοί άλλοι ναζί εγκληματίες. Περισσότερα

Το δεξί χέρι του Χίτλερ, αλλά…

Ο Ρούντολφ Βάλτερ Ρίχαρντ Ες είχε γεννηθεί στις 26 Απριλίου 1894 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ήταν κορυφαίο στέλεχος του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας. Διορίστηκε υπαρχηγός του κόμματος από τον Χίτλερ το 1933, θέση που διατήρησε μέχρι το 1941, όταν κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου πέταξε μόνος του στη Σκωτία σε μια απόπειρα να διαπραγματευτεί μια συνθήκη ειρήνης με το Ηνωμένο Βασίλειο για να πολεμήσουν μαζί με τους Εγγλέζους εναντίον της Σοβιετικής Ενωσης. Η εμφάνιση του Ες σε σκωτσέζικο έδαφος, σε μια αυτοαποκαλούμενη «ειρηνευτική αποστολή», λίγες μόλις εβδομάδες πριν ο Χίτλερ αρχίσει την επίθεσή του στη Σοβιετική Ένωση, ήταν ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά του πολέμου. Η αναζήτηση των απαντήσεων άρχισε εκείνο το πρωινό και ακόμα συνεχίζεται. Εξακολουθεί να μην είναι απολύτως βέβαιο τι συνέβη…

25 χρόνια μετά τον θάνατο του Υπαρχηγού του Χίτλερ, Ρούντολφ Ές, μέσα στις φυλακές Σπαντάου, και ακόμη παραμένει μυστήριο η αλήθεια σχετικά με την πτήση του στην Αγγλία, αλλά και ο θάνατός του, ο οποίος επισήμως αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Στο βιβλίο αυτό, ο γιος του Ές, Βολφ Ρούντιγκερ, αναλύει συνοπτικά, αλλά πλήρως, τη ζωή του πατέρα του, τη γνωριμία του με τον Χίτλερ, την πτήση του στην Αγγλία τον Μάιο του 1941, τις προτάσεις του για ειρήνη, την καταδίκη του στη δίκη της Νυρεμβέργης, την κράτησή του στο Σπαντάου και τις συνθήκες θανάτου του, υποστηρίζοντας με αποδείξεις ότι επρόκειτο περί δολοφονίας από Βρετανούς πράκτορες. Συγχρόνως, μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο έζησε και έδρασε ο Ές τουλάχιστον μέχρι τη μοιραία πτήση του: τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και την απογοήτευση που αυτή προκάλεσε στον γερμανικό λαό αλλά και την ελπίδα για εθνική αναγέννηση που οδήγησε τον Χίτλερ στην εξουσία. Αν ο Ρούντολφ Ες δεν πέθαινε εκείνο το μοιραίο απόγευμα της 17ης Αυγούστου 1987, θα απελευθερωνόταν, λίγους μήνες μετά. Στο βιβλίο αυτό, ο γιος του αποδεικνύει ότι ο πραγματικός λόγος για τον οποίον κρατήθηκε τόσα χρόνια (και μάλιστα από το 1966 ήταν μοναδικός κρατούμενος στη φυλακή) ήταν διότι οι Βρετανοί αρνούντο την αποφυλάκισή του, φοβούμενοι ότι θα έσπαγε τη σιωπή του και θα αποκαλυπτόταν ο ρόλος τους στην πρόκληση και εξέλιξη του Β΄Ππ. Άρνηση τόσο επίμονη που έφθασε μέχρι τη δολοφονία του υπέργηρου πιο μοναχικού φυλακισμένου ανθρώπου στον κόσμο.

Των Ναζί ούκ έσται τέλος….

Τον Οκτώβριο του 1937, ο Εδουάρδος και η σύζυγός του -τώρα ο Δούκας και η Δούκισσα του Ουίνδσορ- επισκέφτηκαν τη Ναζιστική Γερμανία με την ιδέα να γίνουν οι επικεφαλής ενός διεθνούς κινήματος ειρήνης υπό τους όρους του Χίτλερ.

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης επίσκεψης, συνάντησαν τον Χίτλερ και δείπνησαν με τον αναπληρωτή του, Rudolf Hess.

Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι ο Εδουάρδος επισκέφτηκε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στις πρώτες μέρες του, αν και πιστεύεται ότι δεν γνώριζε τη μαζική δολοφονία, αναφέρει το BBC (https://www.bbc.com/news/uk-33578174).

Σχολιάζοντας τα πλάνα της μελλοντικής βασίλισσας και των μελών της οικογένειας, το παλάτι είπε το 2015: «Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι μια ταινία που γυρίστηκε πριν από οκτώ δεκαετίες μπορούσε να αποκτηθεί και να χρησιμοποιηθεί το περιεχόμενό της».

«Οι Ναζί έρχονται εδώ» και εκεί Ο Ναζί ήρωας των ΗΠΑ…

……………..

Σχετικά …“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Καναδάς. Αμετανόητοι Nazi lover οι αγγλοσάξονες !! (vid) Trudeau : Όποιος λέει ότι δοξάζουμε τους Ναζί, κάνει την εντολή του Πούτιν !!

Καναδάς. Ολόκληρο ίδρυμα έχει ο Ουκρανός Nazi SS Hunka κι έκαναν ότι δεν τον ήξεραν !!

“Babi Yar” Κίεβο 1941. Η θηριωδία των Nazi. Ο Εβραίος Blinken κατηγόρησε τη Ρωσσία και η απάντηση της Ζαχάροβα

…………………………………………………………………..